Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Y nest

Y nest

Langstokhaar puppy's geboren 12 juli 2023 - 5 reutjes en 5 teefjes

154751303_10220303022386723_4765288956672956951_n
P'Kami de la Tour de Babel ''Kami''
ziva stand fokkeuring
Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva''

HD B
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Hartax de la Tour de Babel
Moeder: Ivoire de la Tour de Babel

Goed gekeurd door de Canine Centrale (Frankrijk)

HD A
ED 1/1
MDR1 +/+
DM N/N
Rug vrij
Dwerggroei N/N
EMBARK getest en vrij
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Ultimo Taien
Moeder: Flashing Jewel Crystal Clear

Uitmuntend

Goed gekeurd door de VZWH

Pedigree/stamboom

-UPDATE- 
De echo heeft bevestigd dat Ziva drachtig is en haar eerste nestje puppy’s mag verwelkomen!

-UPDATE-
Op 14 en 16 mei hebben Ziva en Kami 2 mooie dates gehad, in de week van 12 juni gaan wij een echo laten maken om te zien of ze daadwerkelijk ook drachtig is, spannend weer <3 

Ziva komt uit het laatste nestje van onze Topper Lola en uit het eerste nestje van onze Stoere man Timo. Ze is echt een mix van de twee. Ziva is een elegante, spierwitte dame en altijd vriendelijk en enthousiast. Ziva woont in een permanent gastgezin en als ze hier op bezoek is schikt ze zich altijd prima in onze roedel. Ze is absoluut geen dominante tante. 

Kami, de aanstaande vader, woont in Frankrijk bij kennissen van ons. Ze hebben Kami niet zelf gefokt maar hij komt bij een Franse fokker vandaan waar wij ook al eerder een pup hadden gekocht (eerst Alva en later Neene) dus zijn achtergrond is ons wel goed bekend, ook al is hij geen directe familie van hun we weten wel waar de fokker van Kami op fokt en selecteert. 

Kami is een vriendelijke reu, hij is graag onder de mensen en super vriendelijk. Hij hoeft zichzelf ook niet zo te bewijzen dat hij een ”reu” is en moet domineren. Voor de dekking kwam Kami hier naar Nederland toe, zijn baasje ging hier op familie bezoek en Kami mocht hier een paar dagen zijn zodat de dekking met Ziva wat makkelijker zou verlopen, het was voor Ziva tenslotte de eerste keer. Maar ook hier bij ons verbleef Kami zonder problemen hier en zocht ons graag op voor knuffels.

Zowel Ziva als Kami zijn normaal gebouwde honden met rechte beenstanden en geen overdreven hoekingen. Ze hebben allebei donkere ogen, mooie zwarte pigmenten aan de lippen, neuzen en voetzolen en Kami heeft zelfs al zijn nagels mooi zwart.

Hun gezondheidsuitslagen zijn goed en matchen mooi met elkaar en ook hun karakters zijn vriendelijk en sociaal.

Er kunnen nog reserveringen aangenomen worden voor deze combinatie en de pups zullen geschikt zijn als gezinshond en eventueel voor de shows.