Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Worlddogshow Amsterdam

Worlddogshow Amsterdam

Dit jaar was de Worlddogshow in Amsterdam op 10 augstus, en uiteraard deden wij hieraan mee. De laatste keer dat er in Nederland een Worlddogshow was, was in 2002.

Wij hadden 5 honden ingeschreven, Alva, Xyno, Jolene, Fame en Jewel. Helaas waren Fame en Jewel totaal uit vacht, ze moeten ook loops worden in september, en helaas niks aan te doen.

Eerst was Alva in de ring, hij deed het weer super goed! Hij stond met 8 andere reuen in zijn klasse. Hij behaalde eerste plaats met een Uitmuntend en kreeg het CAC!!! klik hier voor Alva zijn showpagina.

Daarna was Xyno aan de beurt in de kampioensklasse, hij stond met 20 andere reuen in de ring. De keurmeester maakte een selectie van 8 reuen en wij stonden erbij!! Verder werden wij niet geplaatst en hij kreeg de kwalificatie Uitmuntend. Klik hier voor Xyno zijn showpagina.

Jolene kreeg in de puppy klasse een eerste plaats met een Veel Belovend!

Wat foto’s van Jolene.

Fame was daarna in de openklas teven, ze moest tegen 13 andere mooie teefjes lopen. Zij werd derde geplaatst met een Uitmuntend! Klik hier voor Fame haar showpagina.

Jewel was als laatste van onze clubje hondjes, zij stond in de kampioensklasse met 17 andere mooie kampioens teven. Jewel zat in de selectie van de beste 8, met als kwalificatie Uitmuntend! Klik hier voor Jewel haar showpagina.

Al met al een top dagje 😀

Reacties zijn gesloten.