Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Winnershow in Amsterdam

Winnershow in Amsterdam

Op 9 december 2017 was mijn moeder met haar Bichon Frise Flashing Jewel Amazing Furby ”Christel” op de Winnershow in Amsterdam. Helaas konden wij er niet bij zijn omdat wij pups hadden en zondag al naar de show gingen met onze Herders. Wel had ik Christel netjes geknipt een dag van te voren en wenste mijn moeder veel succes!
Op de dag van de show werd Christel 1e geplaatst met een Uitmuntend in de jeugdklas en werd hierbij JeugdWinster 2017 en daarna werd ze ook nog eens reserve beste teef! Top prestatie en wij zijn super trots op onze gefokte hondje 😀

Foto’s van na het trimmen bij mij thuis.

Op 10 december waren wij met Alva en Kyna op de Winnershow in Amsterdam. Alva in de jeugdklas en Kyna na 4 jaar niet meer geshowd te hebben in de veteranenklas (ze was op 9 december 8 jaar oud geworden).

We hebben weer super resultaten behaald! Alva werd 1e geplaatst met een uitmuntend en werd  hierbij JeugdWinner 2017. Daarna voor beste reu werd hij reserve beste reu uitgekozen en kreeg hierbij het reserve cac (kwart kampioenschappunt) en dat op de leeftijd van maar 15 maanden!! Klik hier voor de foto en keurrapport.

Daarna was Kyna en zij werd ook 1e geplaatst met een uitmuntend, kreeg de titel VeteranenWinster 2017 en werd beste veteraan van het ras. De keurmeester vond het jammer dat ze helemaal uit vacht was want met vacht kon ze nog prima mee doen voor de prijzen (aldus het keurrapportje). Klik hier voor de foto en keurrapport.

Reacties zijn gesloten.