Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Winnershow A’dam

Winnershow A’dam

Op 14 en 15 december waren we op de Winnershow in Amsterdam.

Zaterdag de 14de gingen Elvira en ik erheen met Akon. Het was een speciale dag want Akon was ook nog eens jarig en werd 2 jaar.  De Bichons waren gelijk om half 10 aan de beurt dus het was Akon borstelen, kammen en hier en daar even bijpunten en omkleden!
Akon heeft zo’n lekkere showtemperament en dat liet hij ook duidelijk zien in de ring, hij stond als een huis, liep als een trein en was vriendelijk naar de keurmeester.

Hij kreeg 1 uitmuntend, werd beste reu en daarna ook nog eens beste van het ras! Hierbij heeft hij nog een titel erbij: Winner 2013! Dat maakte een extra speciale dag op zijn verjaardag :-). Klik hier voor zijn showpagina.

Op de roze wolk gingen wij weer richting huis. Gelukkig had ik alle honden al showklaar gemaakt voor het weekend dus dat hoefde gelukkig niet meer, anders zou het nachtwerk worden.

De volgende dag gingen Elvira, Jonathan, zijn moeder en ik weer naar Amsterdam met de Herders Sia, Gigi en Lola. Sia was ook om half 10 aan de beurt. Ik kan merken dat zij volwassener is geworden, ze is iets rustiger in de ring dan voorheen. Ze deed het super. Jammer genoeg was Sia niet de type van de keurmeester en kreeg eerste plaats met een zeer goed. Klik hier voor de rapport en foto’s van Sia.

Vlak daarna waren de Witten aan de beurt en ik showde de mooie jeugdreu Bandhu of Shadasa van de fam. van Sundert. Bandhu vind het showen ook erg leuk en werd 1 uitmuntend in de jeugdklas en kreeg de Jeugd Winner 2013 titel! Daarna kwamen wij terug voor beste reu en dat werd hij ook nog eens en kreeg de titel Winner 2013 er ook bij! Kees en Hanneke super gefeliciteerd met jullie prachtige Bandhu! Klik hier voor de handling pagina.

Daarna ging ik met kleine Lola in de ring, ze wordt net zoals haar moeder: veel temperament in de ring, maar wel netjes stil blijven staan voor de keurmeester.
Ze kreeg 1 veel belovend en werd beste baby! Trots op mijn kleine meid! Klik hier voor haar showpagina.

Daarna kwam Gigi uit in de kampioensklas. Gigi liep zoals altijd 🙂 Ze kreeg 1 uitmuntend.
Daarna kwam zij terug voor beste teef en werd ook nog eens reserve beste teef! Een mooie afsluiter voor haar showcarrière. Dit was haar laatste show vanwege haar extra lendenwervel. En ik ga mij volgend jaar helemaal storten op Akon, Sia en Lola. Ook zal Kyna volgend jaar in de ring verschijnen voor haar laatste reserve puntje!
Klik hier voor Gigi’s showpagina.

Reacties zijn gesloten.