Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Winner 2014

Winner 2014

Op 14 december 2014 gingen wij naar de Winner. Elvira wilde dolgraag met Gigi showen dus ik had Elvira even wat instructies gegeven paar weken van te voren, Gigi hoefde niks te leren die weet alles al wel ;-). Verder heb ik Jewel (Flashing Jewel Casualty of Love) en Sia ingeschreven. Jewel kende helemaal geen showtraining dus ik ben druk bezig geweest met fietsen zodat ze meer bespiering en conditie kreeg en we zijn naar de ringtraining gegaan (voor mij ook weer voor het eerst sinds 13 jaar :-p)

Al het harde werken was niet voor niets geweest. Sia was als eerst en voor haar is het showen piece of cake. Ze behaalde 1 uitmuntend, werd beste teef en ook nog eens beste van het ras! Super trots op mijn zwarte parel!

 Samen met haar ”gastouders” Franc en Tanja Linders.

Daarna was Jewel aan de beurt en zij stond als enige in de jeugdklas, haar tegenstander was absent. Zij behaalde een eerste plaats met een uitmuntend en moest daarna tegen alle beste teven. Verder was de concurrentie wel hoog en waren er veel en mooie teven ingeschreven. Jewel werd beste teef! Zooo trots op haar. Mijn eerste zelf gefokte hond die op de Winner de JeugdWinner en Winner titel behaald en ook nog op een leeftijd van 17 maanden! Mijn dag kon niet meer stuk!

Elvira en Gigi deden het ook erg goed. Gigi stond in een sterke kampioensklas met 3 andere mooie teven en behaalde de derde plaats met een uitmuntend. Goed gedaan meiden!!!

Reacties zijn gesloten.