Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Einde van week 3/begin van week 4 kregen de puppy’s het door dat ze over het lage gedeelte van de werpkist eruit konden klimmen/laten vallen. Dus ineens stonden er 3 pups verdwaasd om zich heen te kijken toen ze aan de andere kant van de werpkist waren. En Ziva snapte het ook niet zo goed meer.. Dus het werd hoog tijd dat de kist eruit ging en ze de hele ren tot hun beschikking hadden. 

Omdat het wel fijn voor Ziva is dat ze ook apart kan liggen is er een Kuranda hondenbed erin gezet zodat ze even op een verhoging kan liggen en de puppy’s kunnen eventueel eronder. 

Het vleespapje gaat er ook steeds beter in! Ziva voedt ze nu al iets minder vaak dus de ”honger” wordt wat groter. Ziva en de pups zijn er blij  mee met de 4 extra maaltijden op een dag. Vaak gaat het papje op en soms blijft er wat over wat Ziva op mag eten 😉

Aan het einde van de 4de week kregen de pups hun pedicure weer, de lintjes weer iets ruimer gemaakt en ze kregen hun 2e ontworming van Drontal pup. Ze waren er niet helemaal enthousiast van maar het smakte toch iets makkelijker naar binnen dan met hun 1e ontworming op 2 weken leeftijd. Ziva kreeg een een kuur van Milbemax, net zo handig 2 tabletjes erin.

De gewichten van deze week:

Reu Turquoise: 2230 gram
Reu Zwart: 2480 gram
Reu Donker Grijs: 2450 gram
Reu Licht Grijs: 2350 gram
Reu Donker Rood: 2850 gram
Teef Roze: 2190 gram
Teef Donker Paars: 2240 gram
Teef Fuchsia: 2190 gram
Teef Groen: 2500 gram
Teef Oranje: 1800 gram