Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 8 en afscheid

Week 8 en afscheid

De laatste week was aangebroken… Wat was de tijd alweer omgevlogen! Laatste week veel geregel voor mij: contracten in orde maken, laatste pakketjes binnen gekregen en naar de winkel voor de puppy pakketten samen te stellen, puppy’s meer gaan vermaken want ze hebben meer uitdaging nodig enzovoorts. 😉

Eerst hadden we de karaktertest toen ze ruim 7 weken oud waren. We hadden het zaaltje van de KC Zwolle mogen gebruiken als vreemde ruimte voor de pups. En wat deden ze het goed! Ze waren allemaal erg op de tester gericht en zeer vrolijke pups. 

Paar dagen daarna kwam vriendin Lisa, die ook op dezelfde hondenclub traint, foto’s maken van de pups waarvan mijn grote dank! Ze nam haar Mechelaar Faya mee zodat de pups ook eens een andere kleur hond zagen. Ze waren allemaal wel nieuwsgierig wie deze nieuwe bezoekster was. Later in de middag gingen we met het hele spul naar Wythemerplas, een recreatieplas waar honden van 1 oktober tot 1 april mogen komen. Dat vonden de pups toch machtig mooi, een nieuwe ontdekkingsplek met zand waar je in kan graven en ook wat gekke water, reutje grijs en teefje lila waren de dapperste die toch wel even in het water gingen lopen. Ook kwamen we vele andere en vooral lieve soorten honden tegen. Ook dat was eventjes wennen voor de pups maar daarna gingen ze toch op hun eigen manier met de honden kennismaken en soms moesten we ze ook even terug roepen en/of ophalen omdat ze met die mensen en honden mee gingen lopen. Filmpjes staan op mijn prive facebook 🙂

De pups kregen ook met 8 weken hun laatste ontworming hier van Milbemax, gelukkig geen wormpjes gezien ondanks de avonturen van buiten :). 

Neene vindt de pups nog wel leuk maar zodra ze haar zien of ook maar even denken om toch bij haar te kunnen drinken worden ze flink afgebromt. Dat accepteren de pups wel goed maar voor Neene altijd wel een heel geregel. Gelukkig is onze nieuwe tuin groot en gaat Neene snel haar eigen gangetje doen ;).

En dan was het moment aangebroken dat de pups opgehaald werden door hun nieuwe en zeer enthousiaste baasjes, vrijdag gingen de eerste 3 pupjes, zaterdag 1 pupje en zondag weer 3 pupjes. Avond van te voren gingen ze ook in bad, werden ze droog geföhnt en werden de nageltjes even geknipt. Zelf houden we teefje met het Lila bandje, ook zij is mee gegaan door de ”wasstraat” ;).

Lieve pupjes, we hadden weer van jullie genoten en heel veel plezier en geluk bij jullie nieuwe baasjes <3