Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 8

Week 8

De laatste week is aangebroken… Wat worden ze alweer snel groot! Ze hebben veel energie, lekker dollen en stoeien en proberen ook hun grenzen te verleggen bij de andere honden, wat tot veel correcties leidt. Vooral de Schipperkes plagen is erg leuk, die zijn net zo groot, alleen er valt niet te sollen met de Schipperkes dus die kunnen goed voor zichzelf op komen ;). De Bichons zoeken het wel wat hogerop, die zijn toch iets minder pinnig dan de Schips.

Aan het begin van deze week hebben ze een karakter testje gehad, in een vreemde ruimte met vreemde test personen in hun eentje werden de pups getest op hun sociale vaardigheden, dominantie/overgave en onbevangenheid met bijv. een openslaande paraplu, een vallende sleutelbos en een grote Duitse Herder knuffel als ”vreemde” hond in eerste oogopslag. Wat deden de pups het goed, ze waren heel mens gericht naar de testers toe, liepen onbevangen in de ruimte en schrokken niet tot nauwelijks van de paraplu en sleutelbos en liepen er gelijk op af om het te onderzoeken. Wat een knappe en stoere pups!

Deze week ook alle voorbereidingen getroffen voor de verhuizing van de pups: puppy pakketjes klaar maken, administratie in orde maken en natuurlijk de puppy’s lekker even gewassen, gedroogd d.m.v. een waterblazer en nageltjes bijgepunt zodat ze lekker fris en fruitig naar hun nieuwe baasjes gaan en hun eerste was/droog ervaring hebben meegemaakt. <3 In groepjes van 2x 3 en 1 x van 4 gingen de pups in bad, hebben ze ook beetje steun aan elkaar en daarna 1 voor 1 droog geblazen. Dat ging hartstikke goed voor de eerste keer, kreeg de indruk dat ze het blazen minder erg vonden dan wassen, al geeft een ”verzopen look” wel een heel vertekend beeld 😉 Daarna weer even op de foto gezet, mooi en pluizig maar keken wel beetje moe uit hun koppies 😉