Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

Week 7 alweer! Omdat ze vorige week ingeënt waren deed ik deze week de ontworming zodat het niet te dicht op elkaar zou zijn maar het lichaam ook even kon herstellen. Ziva en haar pups zijn dit keer met Panacur ontwormt en tijdens en na de kuur goed opgelet of er wormpjes zichtbaar waren maar de ontlasting leek mooi vrij ervan!
Het is best een ”heftige” kuur maar de pupjes kregen er niks van gelukkig. Ziva heeft door haar leeftijd een sterkere darmstelsel dus die reageerde er ook helemaal niet op.

De pups liepen vaak mooi buiten op het gras te spelen en de andere honden vermaakten ze mooi. Ziva vond het wel prima zo, die was wel even blij dat ze even ”ontlast” werd en haar eigen ding kon doen. Zolang de pups lekker aan het spelen waren met de andere honden keken ze ook niet zo om naar hun moeder, maar zodra ze weer even in de picture kwam dan storten ze weer op haar voor een slokje melk. Maar zo leuk vond Ziva het niet meer en liep dan al corrigerend weer van ze weg ;). 10 x piranha bekkies wordt je inderdaad niet zo blij van ;).

Verder eten de pupjes ook al heel goed hun brokjes en eten ze 2 maaltijden vers vlees van Energique en 2 maaltijden brokjes van Purina Pro Plan puppy medium lam en rijst. Beiden gaat het met smaak erin en is het dringen bij de voerschalen 😉

De pupjes hadden ook een photoshoot gehad, individuele kop en stand foto’s en daarna groepsfoto’s van de dames en de heren, gemaakt door een vriendin van ons en…. Nee er is geen photoshop aan te pas gekomen 😉 . Deze week kreeg ik de foto’s van ze doorgestuurd en wat waren het weer mooie plaatjes geworden! Mijn dank is groot Lisa!