Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

Begin van deze week gingen de pupjes naar de dierenarts voor hun eerste vaccinatie en gezondheidscheck. Met z’n allen in de benches en hup de auto in, dat ging allemaal goed en ook bij de dierenarts waren ze zoet! Ze zijn allemaal gezond verklaard en gaven geen kick bij de vaccinatie. 

Samen lekker met de pups van June spelen is een groot feest. Ze zijn nu ook wat groter en sterker dus ze kunnen nu prima en goed voor zichzelf opkomen als een pup van June te snel/te wild is. Qua groottes zit er ook  nauwelijks verschil in dus als ze weer terug de ren in moeten, moet ik toch wel even goed kijken of ze goed zitten. Gelukkig hebben ze een ander gezichtje, ook andere lintjes om en als het echt allemaal niet meer wil dan kunnen we altijd de chip nog aflezen (grapje) ;). 

De week kwam vriendin Lisa v Raalten ook weer langs voor de foto’s en moet zeggen, net zoals de pups van June zijn het weer plaatjes! Er was een ”lastig” dingetje met de pups, ze vonden het zo leuk op tafel en de aandacht die ze kregen dat ze heel veel kwispelden en dat creëerde wazige staartjes en kontjes op de foto 😉