Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

De pups worden steeds groter en steeds energieker. Met z’n allen paar keer per dag lekker buiten spelen vinden ze super tof, vooral als de Neene-pups ook mee gaan: een groot speelplezier! Ik hoef de deurtjes van beide rennen open te zetten, puppy-piepie-piepiezzz te roepen en naar de schuifpui te lopen en de hele meute komt in een streep achter mij aan, beide moeders rennen dan ook mee. June vindt alle pups even leuk, van haar mogen ze allemaal bij haar drinken, alleen dat gaat niet echt als er 14 tegelijk willen 😉 Neene maakt wel duidelijk onderscheid in, ze vindt het prima als de pups van June ook rond rennen maar ze moeten niet bij haar drinken.

De pupjes gingen ook op 6 december naar de dierenarts voor de eerste vaccinatie en gezondheidscheck. Allemaal de auto in en daarna in 2 benches op een karretje naar binnen, wat een feest!
Alle 7 zijn gezond verklaard, helemaal blij :).

Ook hadden we deze week een fotoshoot met de pups, vriendin Lisa v Raalten kwam langs om mooie kop en- standfoto’s te maken. De pupjes waren nog een beetje ”afgemat” van de puppy bezoekmiddag maar toch waren het toch weer super fotomodelletjes <3 

De pups kregen naar hun vers vlees ook wat brokjes van Pro Plan medium puppy lam en rijst, we maakten we een zoek spelletje van: beetje uitstrooien en lekker zoeken. De brokjes vonden ze wel lekker en ze waren goed met hun neusje bezig!