Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

Deze week weer een week vol nieuwe ervaringen. Eerst hadden we de puppy bezoekmiddag voor alle puppy-baasjes. Wat een drukte en een feest, de pups genoten weer van de aandacht en speelden, renden door de kamer en kregen weer vele knuffels om vervolgens daarna helemaal total loss te zijn en lekker te kunnen slapen.

Dag erna, de maandag, gingen ze met z’n allen naar de dierenarts. Eerste keer in de auto in de bench achterin en eenmaal bij de dierenarts  met z’n allen op een karretje de dierenarts binnen rijden. Wat een bekijks hadden de pups weer, ik voel me altijd net zo’n attractie met ze, weer een hoop aandacht erbij 😉
Pups waren bikkels tijdens de enting en alle 7 weer gezond verklaard. 

Deze week ook langzaamaan aan brokjes laten wennen. Eerst beetje wat geweekt door het vlees gedaan en daarna eens met droge brokjes strooien over de grond zodat ze ook een bezigheid hadden om iets op te zoeken. Ze vonden de brokjes erg lekker in ieder geval en hebben een goede eetlust!

Ook de ”route” van de ren naar buiten en andersom snappen de pups ook al heel erg goed. Zodra het hekje van de ren open gaat en ik puppyyyyy roep springen ze allemaal de ren uit en rennen dolenthousiast naar de schuifpui toe en doen dan ook netjes de behoefte buiten. 

Aan het einde van de week had een vriendin van mij tijd om de pups eens op de foto te zetten: in stand en kopfoto’s. Dus op aan tafeltje gezet met witte doek erover, mooie achtergrond van onze muur en klikken maar. Pups deden het super goed en al zeg ik het zelf, ze staan er weer super mooi op! Super bedankt Lisa voor het maken van de foto’s <3