Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

Voor een ”winter” nest hebben we best wel geluk met het weer. Deze week is was het op een dag na lekker droog dus de pupjes konden 6/7 keer naar buiten. Zodra ze wakker werden van een diepe slaap deden ze vaak een plasje op de bak maar voor het ”grote” werk konden ze dat wel ophouden en het buiten doen. Ze weten het nu ook al erg goed: een keer prrrr puppy’s roepen , deurtje open en de hele zwik rende een streep richting de schuifpui. Deur open en lekker buiten spelen. Vonden de pups echt fantastisch. Afhankelijk van hoe koud het was en hoe bewegelijk ze waren buiten konden ze toch 20/30 minuten lekker uitrazen. Zodra er een of twee pups ergens een plekje gingen zoeken om te slapen deed ik ze weer naar binnen, het is nu gewoon te koud voor ze om buiten te liggen. Voordeel van de energie buiten kwijt te kunnen raken dat ze binnen in de ren super zoet waren. 

Het Gele meisje kreeg van mij deze week even iets meer aandacht mbt het eten, eerst mocht zij aanvallen en als ze eventjes bezig was geweest dan de rest erbij. Met resultaat ze is een kg aangekomen! Ze eet gewoon wat rustiger en dat is niet erg, maar dan moet de rest niet haar portie ook deels opeten 😉

Ze zijn ook met z’n allen naar de dierenarts geweest voor hun gezondheidscheck en hun eerste vaccinatie. Puppy’s zijn gezond verklaard en gaven geen kick toen ze hun prikje kregen. Ook het auto ritje naar de dierenarts was goed verlopen, geen misselijkheid gehad in ieder geval!

De gewichten van deze week van de pups:

Blauw: 4800 gram
Grijs: 5800 gram
Paars: 5200 gram
Roze: 4910 gram
Fuchsia: 5520 gram
Licht Blauw: 4930 gram
Geel: 4410 gram