Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

Aan het begin van de week gingen de pups allemaal naar de dierenarts toe voor hun eerste enting. Hups de hele bubs in de bench in de auto en daarna bij de dierenarts met een karretje naar binnen gereden worden. Ze gedroegen zich voorbeeldig en een aantal hadden zelfs lol erin om op de tafel te staan (zie filmpje onderaan). Een dag voor de enting hebben ze trouwens weer een ontworming gehad, dit keer Milbemax tabletjes.

De volgende dag kwam er bezoek van de aanstaande baasjes, wat een drukte en een feest! Aan het begin van de puppy bezoek middag waren ze best fanatiek en energiek, maar na een uurtje hadden de meesten echt wel hun batterijtje op en moesten ze echt even een power-napje doen. Na het puppy bezoek kwam een vriendin van mij om weer prachtige foto’s van de pups te maken, en moet zeggen ze deden ook erg goed hun best om echt mooi te blijven staan. Onderaan de tekst staan ook de foto’s en nee het is geen photoshop 😉 

De pupjes hadden deze week ook echt wel meer behoefte aan beweging en uitdaging. Dus overdag gingen ze in hetzelfde gebouwtje als waar ik de trimsalon in heb, daar kunnen ze dan zelfstandig naar buiten en met slecht weer ook naar binnen (want we hebben best wel weer wat regen gehad maar ook gelukkig zonnige dagen!). En zodra ik weer klaar was met werk in de salon en de pups lekker uitgeraasd zijn konden ze weer mee naar binnen in huis. Zo af en toe tijdens het trimmen hoorde ik de pups weer wakker zijn en elkaar horen uitdagen of ik hoorde van de klanten dat ze even stiekem naar de pups hadden gegeven bij het hek en het zo schattig vonden die bolletjes wol!

Met 6 weken en 6 dagen hebben we het karakter testje bij de pups laten doen. Zo mooi en leuk hoe elk nest en ook elke pup weer anders reageert op de prikkels, testers en de ruimte. Maar allemaal waren ze op hun eigen manier nieuwsgierig, was de knuffelhond best grappig, viel de openslaande paraplu best wel mee en was de vallende sleutelbos ook erg interessant! Mooi weer een extra beeld kunnen krijgen van de pups en ze zo aan hun nieuwe baasjes kunnen koppelen.