Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

Deze week was even een gekke week. Wij gingen op de dinsdag naar Geneve met Emily en Vive voor de Wereld hondenshow. Voordat we Ziva lieten dekken wisten we dat als Ziva dragend zou zijn de show in de tijd van het nest zou vallen. We hadden eerst vrienden van ons gevraagd of ze een paar dagen op onze honden en nestje pups konden oppassen, als dat niet kon en we geen andere oppas konden vinden dan hadden we Ziva niet laten dekken ;). Maar ze zeiden volmondig ”ja hoor dan kunnen we zeker komen” dus kon ik én inschrijven én Ziva laten dekken. Dan kwam ook nog de vraag of ze met de pups naar de dierenarts konden gaan voor hun gezondheidscheck en 1e inenting want na wat rekenen zouden ze 6 weken oud zijn als wij dus weg waren. Ook dat was geen probleem en had ik een lijstje voor ze gemaakt met stamboomnamen, chipnummers en de kleuren bandjes zodat hun en de dierenarts dan precies wisten welke pup wie was omdat iedereen toch een andere interpretatie voor de kleuren bandjes heeft. Alles is goed gegaan, iedereen heeft zijn/haar eerste inenting gehad en zijn allemaal gezond verklaard.

Op vrijdagavond was ik alweer thuis gekomen na een mooie avontuur en zijn we dankbaar dat onze vrienden wilden oppassen.

Zaterdag was het weer een mooie dag om lekker buiten te spelen en kon ik zelf ook even rustig aan doen en van het ”puppy geweld” genieten, lekker dollen en spelen met elkaar!

Op zondag hadden we weer puppy bezoek ochtend. Aanstaande puppy baasjes mochten weer komen om ze te bewonderen en te bezoeken. Was lekker weer dus allemaal mooi in de tuin. En wat heerlijk om te zien dat ze allemaal lekker vrij en sociaal zijn.