Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

De grote, witte pluizebollen krijgen steeds meer energie en hun motoriek wordt met de dag ook steeds preciezer. Maar als ze door de woonkamer heen rennen wil het nog wel eens zo zijn dat ze de bocht uit vliegen of de stoelpoten niet goed ingecalculeerd hebben 😉 Aldoende leert men zeggen we dan.

Ze zijn ook dikke vriendjes met Evie, een Bichon-puber van 10 maanden oud. Ze is net zo groot als de 3 musketiers, wil graag met ze spelen alleen ze is wel een tikkeltje behendiger wat voor haar makkelijker maakt en voor de pups te snel gaat. Maar lol hebben ze met z’n viertjes wel!

De pupjes eten graag hun vleesmaaltijden op, 4x per dag krijgen ze vlees van Energique. 

Paar dagen voordat ze 6 weken oud waren kregen de pups en mama Lupa weer een ontwormingskuurtje, ditmaal een 3 daagse Panacur in tablet vorm. Zelf de pilletjes op eten deden ze niet, maar ze maakten er ook geen probleem van als ik zelf het pilletje aan ze gaf ;). 

Op  de vrijdag met stipt 6 weken leeftijd kwam de chipper van de Raad van Beheer om ze te chippen en ze hebben nu ook hun stamboomnaam gekregen:

Reutje grijs heet Flashing Jewel Extremely Beautiful
Reutje rood heet Flashing Jewel Xclusive For You
Teefje roze heet Flashing Jewel Xtra Sweet (er was natuurlijk ook geen keuze hier in 😉 ).

Paar uur nadat de chipper langs was geweest gingen wij met de 3 pupjes naar de dierenarts voor hun eerste enting en gezondheidscheck. Alle 3 zijn in ieder geval ook gezond verklaard dus dat is helemaal top.

De gewichten van de pups waren aan het einde van de week:

Reu grijs: 6320 gr
Reu rood: 5110 gr
Teef roze: 5580 gr