Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

Deze week mochten de pupjes voor het eerst naar buiten: de grote, wijde wereld in.
In het begin veel snuffelen en onderzoeken en algauw zagen ze de lol er wel van in en speelden veel met elkaar, beetje graven, in struiken bijten, achter moeders aan rennen en oh ja als ik er bij liep kwamen ze mij ook achteraan 😉
Hoe dan ook ze vonden het erg leuk, begon ook al aardig mooi weer te komen en ze hadden weer een extra stukje ruimte. Wat wel ontzettend grappig is (dat hadden de andere 2 nestjes ook sinds we hier wonen) dat ze wel in de buurt van het huis bleven. De tuin is natuurlijk best groot en van nature gaan de kleintjes dan niet zomaar de echte open ruimte in. Heel grappig hoe de intuïtie er dan in zit. 
Na 15 a 20 minuten druk bezig geweest te zijn begonnen de eerste dan alweer beetje in te kakken en begon dan al een slaapplaats te zoeken, dus hup het hele spul weer naar binnen en daar lekker warm en uit de wind slapen.

Ook beginnen de pups ook steeds meer tussen de roedel in te lopen, Emily vindt het allemaal prima zolang het niet in de puppy ren zelf is, dat is hun domein. Maar zo los in het huis of in de tuin vindt ze het goed en ik kreeg het idee dat ze zelf dan ook meer de ruimte had om eens niet continue bij de pups te zijn. Ze hield ze wel nauwlettend in de gaten maar zo nu en dan ging ze ook iets voor zichzelf doen 😉

De pups eten goed hun vers vlees op, 500 gram per keer en dat 4x per dag is geen uitzondering voor die kleine vreetzakjes. Vanaf volgende week gaan we langzaamaan met brokjes beginnen. 

Aan het einde van de week hebben de pupjes ook hun ontworming weer gehad van Milbemax en Mama Emily ook. A.s. week net nadat ze 6 weken zijn geweest krijgen ze hun eerste enting bij de dierenarts.