Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

Wat worden ze groot, ze eten met z’n allen kleine 2,5 kg Energique vlees en dat gaat er met smaak in, iedereen eet alsof ze nooit eten krijgen behalve geel. Geel gaat rustig op haar gemakje het eten op eten en eigenlijk moet ze wat sneller eten want op = op. Dus soms geef ik haar even apart eten dan ze wat meer binnen krijgt, het is zo’n licht poppetje anders :). Verder lekker stoeien en spelen en mama Roxy ”lastig vallen”. Roxy staat nog wel toe dat ze bij haar mogen drinken maar dan wel voor even om de druk van de ketel af te halen. Ze bromt ze niet af maar loopt eigenlijk dan weg.

Pupjes zijn deze week ook voor het eerst eventjes buiten geweest, het was droog weer dus konden ze mooi alvast een nieuwe ervaring op doen. Ze vonden het in het begin even spannend en daarna gingen ze toch wel ietsje verder de tuin in om te onderzoeken. Ze bleven wel in de buurt van ons huis maar door de struikjes rennen was toch wel erg grappig. Met de andere volwassen honden erbij ging het ook harstikke goed, al vonden ze het wel eventjes spannend als Denver, Nikki en Adele (de jonge garde) langs ze heen renden, voor het zelfde geld rennen ze de pups omver maar dat deden ze niet, ze keken goed uit 😉 

Deze week kwam ook de chipper van de Raad van Beheer langs om de pups te chippen en de DNA af te nemen voor de ouderschapscontrole. De volgende namen zijn aan de pups gekoppeld:

Reuen:
Grijs – Flashing Jewel Show Me
Blauw – Flashing Jewel Stay With Me

Teven:
Geel – Flashing Jewel Somebody To Love
Fuchsia – Flashing Jewel She’s The One
Paars – Flashing Jewel Sweetest Devotion
Licht Roze – Flashing Jewel Someone Like You
Licht Blauw – Flashing Jewel She’s Kinda Hot

Ook zijn de pupjes én Roxy weer ontwormd voor het weekend. Ze krijgen hun 6 weken vaccin na het weekend dus dan is de ontworming wel uit hun systeem. 

De gewichten van de pups zijn ook weer als volgt:

Blauw: 4080 gram
Grijs: 4740 gram
Paars: 4090 gram
Roze: 4050 gram
Fuchsia: 4630 gram
Licht Blauw: 4250
Geel: 3410 gram