Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

Deze week gingen de pupjes voor het eerst naar buiten, tussen de buitjes door kon dat prima. Met z’n allen mooi op verkenningstocht, eerste keer ook op het gras lopen en allerlei vreemde luchtjes. Wat een feest! Ik had onze kippen voor de zekerheid in hun ren gedaan, je weet nooit hoe de pups op ze zullen reageren maar ook niet hoe de kippen zijn! Het zijn Brahma’s en opzich best chille kippen maar ze zijn ook voor de duvel niet bang, kan ook zo zijn dat een kip behoorlijk pikt. De kippen bleven mooi met z’n vijven kijken en de pups hadden ze door het gaas ook kunnen bekijken, goede oefening! 

Verder hebben ze mooi lol met z’n allen, Adele wil  nog best graag bij ze zijn maar als ze de gekke 10 minuten hebben gaat zij uit zichzelf ook even weg bij ze. Ze kunnen dan beter elkaar even terroriseren of de andere volwassen honden ;-).

Naast dat de puppy’s Energique puppy vlees eten kregen ze deze week ook voor het eerst wat brokjes van Belcando puppy poultry. Gewoon wat uitgestrooid in hun ren zodat ze wat te zoeken hebben en brokje voor brokje in kleine hoeveelheid alvast eraan kunnen wennen (af en toe jatte ze ook eens een brokje van Adele uit haar bak of liet zij er eens een vallen en dan waren ze ook als de kippen erbij om het op te eten).

Het worden lekkere, wollige hondjes met steeds meer beetje bij beetje meer energie 😉