Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 5

Week 5

Week 5, week vol gebeurtenissen en veranderingen!
Allereerst allemaal nieuwe lintjes om want ze werden wat krap en hun tweede pedicure weer gekregen, nagels waren aardig lang en scherp.

Neene neemt zo nu en dan steeds vaker even tijd voor haar zelf en dan neemt onze Moeke Lola het graag weer over. Ze ligt er tussen alsof het haar eigen kinderen zijn en is zeer zorgvuldig met poetsen en opvoeden 😉 Onderin ook een foto slide van Lola met de pups.

Wij gingen deze week verhuizen en daar hadden de pups eigenlijk weinig van mee gekregen. Ze waren wel relaxed met de dozen inpakken en de veranderingen in huis. De dag voor de verhuizing zijn ze even met mama Neene naar het gastgezin van Neene gegaan. Ze wonen 2 straten verderop en het leek voor ons wel wat fijner dat op de dag van de verhuizing zelf en de dag erna met alles ordenen dat ze iets meer rust om de kop heen hadden, gelukkig waren ze ook van harte welkom 😀  Dus eerst alle spullen naar het huis van Neene en daarna Neene en pups erheen gebracht, hun eerste auto ritje ook meegemaakt. Ze vonden het wel prima in de auto en bleven mooi rustig met z’n allen. Eenmaal bij Neene thuis was hun ren en speeltjes weer vertrouwt en deden ze eigenlijk hun normale ding weer als voorheen. 

Verder beginnen de pups nu wel echt meer hun melk/vlees pap te eten. Alleen geel en rood zijn nog wat verwend om vaker bij Neene te drinken, maar dat komt vanzelf wel goed. Ze eten nu 4 keer per dag, 200 gram vlees en een koffie kopje puppy melk.

Neene zelf gaat hartstikke goed, ze eet nog steeds lekker 2kg vlees per dag en heel soms de restjes van de pups 😉

De gewichten van deze week:

Grijs: 3570 gram
Rood: 2540gram
Blauw: 2990 gram
Lila: 2880 gram
Paars: 2870 gram
Geel: 2340 gram
Groen: 2880 gram
Roze: 2910 gram