Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 5

Week 5

De puppy’s aten deze week 4x per dag een vleespapje. Die kleine vreetzakjes weten het precies wanneer ik het voor ze klaar maak want dan staan ze allemaal vooraan bij het hek! Een eenmaal de schaal op de grond is het aanvallen!

Ze zijn sowieso best wel op mij gericht want ook tijdens de schoonmaak mogen ze de ren uit, maak ik de ren schoon en dan loop ik best wel wat heen en weer om een nieuw kleed te pakken of waterbak te verversen en ben net Moeder Gans met al d’r kuikentjes achteraan want ze volgen mij overal enthousiast mee. 😉 

Ze spelen ook nu veel met elkaar en zo nu en dan hoor je spelenderwijs allemaal geluidjes. June is nog steeds erg zorgzaam voor ze en staat het nog steeds toe dat ze een slokje bij haar mogen drinken. Ook ligt ze graag tussen haar pups in te slapen als de rest ook allemaal in rust is. 

De pups hebben trouwens ook aan het begin van de week hun 2de ontworming gehad met Drontal pup en June uiteraard mee ontwormt. Het ging al een stuk beter dan met de eerste keer ontworming maar alsnog vonden de pups het niet echt lekker 😉

De gewichtjes van deze week:

Licht Blauw: 3300 gram
Blauw: 3870 gram
Grijs: 2930 gram
Geel: 2920 gram
Groen: 3020 gram
Roze: 2860 gram
Paars: 2980 gram

Deze week niet zoveel foto’s van de pups gemaakt. Wij hadden op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2 shows in Leeuwarden en de woensdag en donderdag ervoor druk bezig geweest om 6 Witte Herders, 2 Schipperkes en 3 Bichons te trimmen voor de show. Volgende update komen er wat meer foto’s!