Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 5

Week 5

Voor mijn gevoel is deze week omgevlogen! De pupjes krijgen steeds meer een langer en vollere vacht, kleine pluizenbolletjes. Ze groeien hard en ze eten als bootwerkers! Begin van de week kregen ze vlees met puppymelk en daarna geleidelijk over naar alleen rauw vlees. Het maakt ze niks uit, alles gaat erin. 500 gram vlees per keer en dat 4 keer per dag gaat er moeiteloos in. Het ”ochtendritueel” beginnen ze ook wel meer te snappen: eerst mogen ze eruit, rondjes rennen door de woonkamer heen. Maak ik de ren schoon, daarna weer erin want dan staat er een schaal met vlees klaar. Eenmaal alles opgegeten vallen ze ook als een blok in slaap. 

Emily neemt zo nu en dan graag even tijd voor haarzelf maar zodra er eentje weer wakker is wil ze toch weer graag terug de ren in. Ze begint ook zo langzamerhand meer met ze opvoedingsgewijs te spelen, dan ”vallen” ze alle 7 haar aan en zij op haar rug met ze spelen. Soms probeer ik dat te filmen maar zodra ik op sta of ergens stiekem heen loop heeft Emily het altijd in de gaten en dan stopt ze ermee en pakt ze een speeltje en kijkt ze mij aan. 

Deze week hebben de pups ook weer hun pedicure gehad en nieuwe lintjes om gekregen.

De chipper van de Raad van Beheer was vroeg dit keer, ik kreeg de melding al binnen dat ze vrijdag de 25ste voor de deur staat om de pups te chippen en DNA af te nemen. Voor ons geen probleem, zijn toch flink in gewicht en dan hebben we dat alvast gehad. De volgende namen zijn aan de pups gekoppeld:

De reuen:
Flashing Jewel Turbo Timo – licht blauw
Flashing Jewel Timo’s Tempo – geel
Flashing Jewel Top of the World – groen 
Flashing Jewel The Way I Am – turquoise
Flashing Jewel Take Me Out – rood

De Teven:
Flashing Jewel Time To Shine – lila
Flashing Jewel Take It All – paars

En de gewichten van deze week:
Reu Groen: 3680 gram
Reu Rood: 4340 gram
Reu Turquoise: 4060 gram
Reu: Licht Blauw: 3580 gram
Reu Geel: 4200 gram
Teef Lila: 4120 gram
Teef Paars: 3880 gram