Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 5

Week 5

Met de pups gaat het weer helemaal top, ze eten als bootwerkers, 2kg Energique vlees gaat er per dag wel door heen met het 7-tal. De schaal wordt helemaal opgegeten dus Roxy heeft geen restjes op te eten :). Puppy’s groeien ook aardig goed, het zijn lekkere dikke bollies aan het worden!

Ze hebben ook weer een pedicure gehad deze week en ze beginnen nu ook echt leuk met elkaar te spelen. Ze zijn goed mobiel in hun beweging en proberen ook wat te rennen door de ren. Ook als de andere honden bij de ren komen kijken willen de pups wel graag met ze spelen. Adele, Nikki en Denver vinden dat echt reuze interessant. Met name Denver gaat op zijn rug tegen de ren aanliggen en maakt zich helemaal klein naar de puppy’s toe. Adele is ook vreselijk lief naar ze. Adele is zelf ruim 4 maanden oud maar zo lief en zacht is ze tegen de kleine pups. 

Roxy vindt het allemaal wel prima, ze houdt wel haar nest in de gaten als er een andere hond bij komt maar vindt het zelf ook prima als ze even zelf een me-time heeft en dat iemand anders haar pups kan vermaken 😉