Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 5

Week 5

Aan het begin van de week (4 weken leeftijd) kregen ze weer hun ontworming van Drontal pup en Adele 2 pilletjes van Milbemax. Het toedienen ging al een stuk beter dan met 2 weken leeftijd, haha. Pups eten 4 keer per dag, eerst was het vlees met puppymelk en einde van de week rauw vlees van Energique. Het gaat er met smaak in, ze eten toch zo met z’n allen 4 schijven (400 gram) vlees per keer weg en tussendoor een slokje bij Mama Adele.
Adele krijgt iets minder eten, ze ging van 3kg vlees naar 2 kg per dag en dan nog een bakje brok erbij. Omdat de pupjes al zelfstandig kunnen eten hoeft zij niet meer op ”volle toeren” te draaien. 

De nageltjes zijn ook weer geknipt, begon weer wat scherp te worden en weer een goede oefening voor ze dat er aan hun voetjes gezeten wordt. 

Hun ren is ook vergroot en hebben een Kuranda hondenbed erin staan, kunnen ze eronder kruipen om lekker te slapen maar bovenop is ook wel erg leuk en zeker samen met Mama Adele slapen. En een WC in de ren neergezet, een lekbak van de wasmachine met onderleggers erin, stukje zindelijkheid is begonnen!

Ze lopen ook zo nu en dan eens lekker rond te banjeren in de woonkamer, dat vinden ze steeds leuker en leuker de vrijheid!
Heb ze ook eens kennis laten maken met een speeltje van Lucas, dat was wel een vreemd ding maar toch ook wel weer interessant! Leuk om ze te zien ontdekken <3