Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

De vierde week weer voorbij, wat groeien ze hard! Krijgen nu echte vachtjes en eigen persoonlijke gezichtjes. De ontwikkeling ging echt snel, van hulpeloos wat kunnen kruipen en slecht zicht gingen ze snel naar goed rond kunnen lopen en nieuwsgierig het bezoek begroeten en met elkaar spelen.

De pups kregen ook weer een grotere ruimte, de werpkist werd te krap dus het tussenschot eruit gehaald en kregen zo meer ruimte. 

Ze kregen deze week ook voor het eerst wat bijvoeding: Energique vers vlees met puppy melk van Happy Dog. De eerste dag vonden ze het gek om het eten op te likken, reutje grijs snapte het als eerste en ging gelijk een heleboel naar binnen bunkeren. De rest van de pups begonnen het na 2 dagen echt te snappen om het goed op te eten. En zo geleidelijk aan van 1 keer per dag bijvoeren naar 4 keer per dag, Neene aast ook er mooi naar want als ze het niet op eten dan mag zij de rest hebben.

Neene doet het ook verder erg goed, ze eet als een bootwerker en verzorgd haar pups erg goed. Zo nu en dan gaat ze ook even uit de ren zodat ze even tijd voor zichzelf heeft en  even lekker rustig slapen zonder pups om haar heen. 

Aan het einde van de week kregen de pups weer hun ontworming, nu voor de tweede keer. Ze zijn ontwormt met Drontal pup, en het vloeibare spul ging er nu  beter in dan 2 weken geleden: ze snapten nu beter om het spul door te slikken 😉 Neene kreeg weer de tablet vorm van milbemax. 

De gewichten aan het einde van de week:

Grijs: 2650 gram
Rood: 2200 gram
Blauw: 2250 gram
Lila: 2420 gram
Paars: 2420 gram
Geel: 2020 gram
Groen: 2310 gram
Roze: 2330 gram