Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Wat een Wollie-Bollies worden de pups toch! Omdat ze met z’n drieën zijn en alle melk van de wereld hebben groeien ze echt als kool en zijn super pluizig net zoals hun mama! Super schattig met hun donkere oogjes en voetjes en dan een spierwitte, pluisvachtje, net ijsbeertjes. 

Lupa voedt ze zelf nog steeds heel veel en de pups zijn zeer tevreden dus we wachten nog even met bijvoeden, met een groot nest beginnen we daar met 3 weken leeftijd al mee maar nu is er niet echt noodzaak met deze 3 dikkies 😉

Ze hebben deze week wel weer hun pedicure gehad want ook ik vond de nagels wel wat scherp worden laat staan voor hun moeder met hun getrappel en gekrab tegen haar buik aan. 

Ze beginnen ook echt wat beter te lopen en worden met de dag nieuwsgieriger! Ook tijdens het bezoek lopen ze toch al lekker door de woonkamer heen. 

Lupa is nog steeds niet bij ze weg te slaan, al gaat ze nu wel wat vaker buiten de werpkist liggen. Het zal ook wel mee te maken hebben met de warmte, het liefst liggen de pups ook op het stukje zeil ipv het kleedje. 

De gewichten van deze week zijn:
Rood 2820 gram
Grijs 3200 gram
Roze 3100 gram