Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

De update ietsje eerder online gedaan, Mark is met 4 weken leeftijd van de pups jarig en aangezien ik nu achter de laptop zit om de afgelopen weken in te halen gooi ik week 4 update ook gelijk online. 

De pups leren snel, ze zijn al paar keer de ren uitgeweest om lekker te spelen en te rennen in de woonkamer en bij droog weer ook even buiten geweest. Proberen ze toch al wat zindelijk te krijgen door ook buiten een keertje te plassen. De pups gingen toch vol vrije goede moet met mij mee door de schuifpui naar buiten, soms heb je wel eens pups die eerst even niet durven en ze echt even buiten moet zetten, maar daar hebben deze geen last van. Ze rennen zo achter me aan. 

De eerste bezoekjes van de aanstaande baasjes zijn er ook geweest en de pups reageerden er goed op en waren zeer nieuwsgierig. Hun vlijmscherpe tandjes weten ze al wel een beetje om te gebruiken – AUW! 😉 

De pups eten nu 4x per dag hun vleespapje en ze eten met z’n vijven per schaal. Een schaal bevat 300 gram vlees met een kopje puppy melk en dat gaat er met smaak in! Hun buikjes voelen ook lekker vol aan en ze krijgen ook zo’n lekkere puppy-vetlaagje op hun ribbetjes. Soms laten ze een kruimeltje na voor Emily maar ze is 9 van de 10 keer toch best teleurgesteld dat ze niks heeft ;). Gelukkig krijgt ze ook nog haar eigen vlees, al bouw ik deze wel wat meer af, Emily begon ook best wel dik te worden op haar ribben en dat gaat straks in haar nadeel werken op haar herstel.

Foto’s zijn van begin van deze week, naarmate ze ouder worden hoe moeilijker het wordt om ze beter op te foto te krijgen. Ze rennen graag naar mij toe of bewegen teveel in hun spel, maar goed deze zijn wel aardig gelukt zo 🙂