Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Nu worden het echte schattige pluizebolletjes. De vachtjes van de pups worden steeds wolliger en pluiziger, en dan met die donkere oogjes en neusjes lijken het net ijsbeertjes!

De pups hebben hun pedicure deze week ook weer gehad, de nagels werden toch wat scherp en dat is voor ons niet fijn als wij ze vasthouden maar voor Neene is dat al helemaal niet prettig.

Het kruipen is nu meer lopen geworden en ze scharrelden al aardig door de werpkist heen, met 3.5 week leeftijd de tussenschot er toch uitgehaald want de eerste wilde er al overheen klimmen. Dus hup tussenschot eruit en meer vrijheid. Dat vonden de pups wel interessant en scharrelden zo verder voort. 

Heel leuk dat ze nu wat meer kunnen zien en horen want ze reageren al op mijn stem en gaan dan vreselijk hard kwispelen, super grappig! 

Tijdens de schoonmaak gaan de pups even uit hun ren zodat ik alles goed kan meenemen. Dus dan scharrelen ze even rond en zien hun overburen ook staan. Ontzettend grappig dat ze daar dan ook even gaan snuffelen en kennismaken!

Verder waren ze deze week best wel tevreden en niet zeurderig dat ze meer honger hadden. Of Neene trok het nog wel om ze te blijven voeden of ze waren gewoon tevreden met wat ze hadden. 
Maar toch vond ik wel dat als ik ze oppakte dat het gewicht wat begon af te vlakken met de groei en net 1 dag voor hun 4 weken leeftijd hun eerste vleespap gegeven. Dat vonden ze wel even gek om hun eten op te likken ipv echt te drinken bij mama. Maar al gauw hadden ze het door en waren toch wel erg blij met hun vleespap.

Reu Turquoise: 2120 gram
Reu Donker Grijs: 1990 gram
Reu Zilver: 2080 gram
Reu Licht Blauw: 1960 gram
Reu Oker: 2260 gram
Teef Roze: 2140 gram
Teef Lila: 2040 gram