Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Nu worden het échte hondjes al! De ontwikkeling gaat zoooo snel. Ineens merken ze je op, kijken ze omhoog, beginnen meer te lopen, maken meer geluid, gaan meer op onderzoek uit. Het is altijd even aankijken wanneer de pups er ”klaar” voor zijn om uit te werpkist te gaan, want als die eruit is… Dan is de wereld wel ineens heel groot voor ze. Maar ineens kregen ze het door dat June over het lagere gedeelte in en eruit gaat en ook dan hadden de pups ook interesse in om daar uit te ”ontsnappen”.. Meneertje licht blauw had aan het einde van de week het als eerste door en ja hoor, ineens was hij ”aan de andere kant”. 

Aan het einde van de week kregen de puppy’s ook hun eerste vleespap maaltijd. Energique vlees met puppy melk gemengd. Dat vonden ze toch lekker en ging er met smaak in. 

De puppy’s hebben ook hun eerste echte bezoekjes gehad en mochten ze allemaal vrij lopen door de woonkamer heen. Ze waren allemaal erg nieuwsgierig naar de nieuwe puppy-baasjes en zochten graag de aandacht. Dat was wel van korte duur, na 20 minuutjes vielen ze allemaal als een blok in slaap.

De vachtlengtes zijn trouwens nu echt overduidelijk:

Reu Licht Blauw: langstokhaar
Reu Blauw: stokhaar
Reu Grijs: stokhaar
Teef Geel: langstokhaar
Teef Groen: langstokhaar
Teef Roze: stokhaar
Teef Paars: stokhaar

De gewichtjes van deze week:
Licht Blauw: 2680 gram
Blauw: 2260 gram
Grijs: 2030 gram
Geel: 2040 gram
Groen: 2040 gram
Roze: 2000 gram
Paars: 2000 gram