Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Vanaf nu beginnen de pups écht leuk te worden. Ze kunnen al goed lopen en is de werpkist einde van de week eruit gegaan, kom maar op met meters maken ! 😉

De nageltjes werden ook weer geknipt, even weer die scherpte eraf.

De pups beginnen elkaar wat af te tasten en de stembanden wordt veel mee getraind:  veel gepiep, prrrr, grrrr en zo nu en dan hoor je een blafje. Het gehoor is echt goed nu want als we aan komen lopen en in de ren kijken of het deurtje open/dicht doen dan zie je gelijk een paar oogjes naar boven kijken. Ook vinden ze onze geluidjes interessant en worden ook steeds meer enthousiast. Het staartje draait dan overuren met kwispelen ;).

De pupjes hadden deze week nog geen behoefte aan bijvoeding, ze halen nog volop voldoening uit Gin en ook Gin is nog steeds erg zorgzaam voor ze. Bij een groot nest bij de Herders hebben ze bijvoeding in deze periode wel nodig maar Gin kan haar 4 pupjes nog erg goed aan en nog steeds eet ze 600 gram vlees met hier en daar wat extra’s. Soms kiest Gin er even voor om de ren uit te gaan en even in een mand te gaan liggen, maar zodra er een piepje uit de ren komt dan is Gin er weer snel bij. Als er een andere hond in de buurt komt dan houdt Gin dat feilloos in de gaten en mogen ze niet zomaar de ren in komen. 

Met exact 4 weken hebben de pups hun 2de ontwormingskuurtje van Drontal pup ook weer gehad en Gin de Milbemax tabletjes. Moet zeggen, het ging deze keer een stukje makkelijker met de pups ;).

De gewichten van deze week:
Reu Rood: 904 gram
Teef Paars: 1010 gram
Teef Lila: 900 gram
Teef Licht Blauw: 926 gram

Op mijn facebook staan een paar filmpjes op van de pups.