Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

Ondanks dat ik nu weer een week 3 ga schrijven maar dan over de pups van Neene is de ontwikkeling toch anders! Uiteraard kregen ze ook stipt met 2 weken leeftijd hun eerste ontworming, ook met Drontal pup, maar deze pups waren toch slimmer om het eruit te proberen te werken. Dus toch maar in hele kleine beetjes, in delen gaan geven en desnoods weer ietsje meer in een nieuw gevuld spuitje zodat ze in ieder geval voor het juiste gewicht binnen krijgen.
Verder waren ze tijdens het open gaan van de oogjes en oortjes iets minder luidruchtiger dan de pups van June en verkende ze ook op hun eigen manier de wereld zo langzaam bij beetje. Het kruipen werd toch wat meer proberen te staan en ook zo proberen te lopen. 

Verder waren ze deze week eigenlijk best tevreden, je hoorde ze niet tot nauwelijks en haalden nog veel ”voldoening” uit de melk van Neene.

Neene is ook nog steeds een top moedertje, ze eet als een bootwerker en houdt haar pups nauwlettend in de gaten. Eigenlijk wijkt ze nog steeds niet van hun zijde af en zodra haar pups in diepe slaap liggen, valt Neene ook weer in slaap.

De gewichtjes van deze week:

Reu Turquoise: 1600 gram
Reu Donker Grijs: 1150 gram
Reu Zilver: 1480 gram
Reu Licht Blauw: 1560 gram
Reu Oker: 1670 gram
Teef Roze: 1540 gram
Teef Lila: 1510 gram