Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

De pupjes krijgen een heel ander gezichtje nadat er in deze week de oogjes langzaam aan open gingen. En helemaal leuk dat ze gedurende week ook het gehoor ontwikkelde want ze begonnen op mij te reageren als ik in de buurt was, erg bij de tijd waren ze al! 

Emily ligt nog steeds graag bij haar pups, zo nu en dan komt ze eruit en pakt ze een speeltje en speelt daarmee of komt bij ons liggen, maar o wee als er een andere hond bij haar pups komt kijken, dan wordt die wel even weggejaagd. Behalve haar moeder Lola, die mag er wel bij. Lola is ook hier de baas van de roedel en de moeder van Emily en Lola is de enige hond waar Emily zich onderwerpt. Misschien omdat het haar moeder is, misschien omdat ze vanaf begin af aan de leider is wie zal het zeggen ;).

Emily eet als een bootwerker en de pups groeien als kool! Begin van de week werden de pups voor het eerste keer ontwormd. Normaal ontwormen we met Drontal pup maar die is nergens meer verkrijgbaar maar nu dus met Vitaminthe ontwormd en dat ging ook goed. Emily kreeg ook haar tabletjes. 

De eerste bezoekjes (kennismakingen) zijn ook al weer geweest voor de pups, de ene keer slapen ze, andere keer zijn ze wakker en actief en ook weer een nieuwe socialisatie geweest.

Vanaf volgende week krijgen ze hun eerste vlees-papjes aangeboden.

De gewichten van deze week:

Reu Groen: 1580 gram
Reu Rood: 1810 gram
Reu Turquoise: 1870 gram
Reu: Licht Blauw: 1600 gram
Reu Geel: 1700 gram
Teef Lila: 1770 gram
Teef Paars: 1720 gram