Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

De pupjes beginnen nu echte hondjes te worden, van ”gladharige mol” naar een hondje wat meer model begint te krijgen. De oogjes en oortjes gingen langzaamaan open en gedurende week begon het zicht en gehoor zich meer te ontwikkelen. Ze kunnen nog niet ver weg kijken maar wel van dichtbij en de pups kunnen elkaar nu ook meer gaan ontdekken. Ook de vachtjes worden stukken dikker en voller, als ze met z’n allen liggen te drinken zich je al van die mooie pluimstaartjes.

Ze kregen op 14 dagen leeftijd hun eerste ontworming van Drontal pup, vonden de puppy’s niet heel erg fantastisch. Na veel gesmak en  protest ging het ontwormingsspul naar binnen, eenmaal terug in de werpkist kon Roxy de bekkies weer mooi aflikken. Ook Roxy kreeg haar ontwormingstabletten van Milbemax. 

Roxy zelf is nog steeds een top-mama. Hoe relaxed ze is bij de pups hoe leuk ze met de andere honden of met balletjes kan spelen. De andere honden willen graag de pups bekijken en besnuffelen, zolang ze gewoon bij het hek staan vindt ze het wel prima maar echt de kist in is nog te vroeg. Roxy valt niet uit maar ze fixeert de andere honden wel en dat hebben ze gewoon te accepteren, ze zijn ook nog zo klein.

Aan het einde van de week was het natuurlijk oudjaarsdag. Onze honden reageren niet op vuurwerk dus hadden er geen last van. We hadden al van het gastgezin begrepen dat Roxy normaal ook altijd oke is met vuurwerk en dat was hier thuis ook zo. In de avond kwamen mijn schoonouders met hun 2 honden en mijn zwager met Timo een groot honden-feest en iedereen lag lekker te tukken. 

En de gewichten van begin en einde van deze week:

Reu Blauw ging van 1290 gram naar 1780 gram
Reu Grijs ging van 1260 gram 1790 gram
Teef Paars ging van 1390 gram 1940 gram
Teef Roze ging van 1400 gram naar 1930 gram
Teef Fuchsia ging van 1370 gram naar 1900 gram
Teef L. Blauw ging van 1310 gram naar 1810 gram
Teef Geel ging van 1190 gram naar 1680 gram