Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

Aan het begin van deze week kregen de pups hun eerste ontwormingskuurtje van Drontal Pup. Een vloeibaar, roze goedje wat lekkere roze bekkies gaf. De pups wisten niet zo goed wat ze ervan moesten denken…. Ze smakten het wel weg maar of ze er zo gelukkig mee waren?? Haha. Adele is uiteraard ook mee ontwormd, zij kreeg 2 tabletjes van Milbemax. Dat ging een stuk makkelijker trouwens.

Ook gingen de oogjes steeds verder open en de oortjes gingen iets van het hoofd af staan en je zag ook de gehoorgang geopend. We konden echt merken dat ze elkaar begonnen te horen want er was een hoop gepiep, puppy blafjes, prrr en grrrr geluiden in de werpkist. Ook de eerste stapjes werden gedaan en werden ze steeds ”mobieler”. 

Normaal ging Adele net zoals elke andere teef lekker liggen om ze te voeden, nu werd dat toch best wel krap dus ging ze erbij zitten…. Tja waar moet je dan je ene pootje laten he? Nog even en dan zal ze erbij gaan staan en kunnen de pups er dan ook bij. 

De werpkist werd van de week ook te klein en ging het tussenschot eruit, kwamen er speeltjes in en een plat, krakende kattenspeeltje wat mij wel goed voor de pups leek dat ze ook iets anders onder de voetjes hadden dan alleen de vetbedden. Ze vonden dat wel interessant en liepen lekker overheen te banjeren alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

De pups groeien super goed, geen wonder Mama Adele krijgt nu 3 kg per dag Energique compleet vlees, ze heeft geen melk maar slagroom lijkt het wel ;-). 

Reu Wit met Zwart stip: 1920 gram
Reu Grijs: 1690 gram
Reu Zwart: 1680 gram
Reu Turquoise: 2050 gram
Reu Groen: 1880 gram
Teef Roze: 1950 gram
Teef Wit met Rode streep: 1820 gram
Teef Paars: 1720 gram