Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

Vanaf dag 10 gingen de oogjes op een kiertje open staan en in de afgelopen week werden de oogjes alsmaar groter 😉 Een compleet ander gezichtje kregen ze zo ineens. Ook de oortjes gingen langzaamaan open en begonnen de pups ook meer ”herrie” te maken. Ze hoorden hun broertjes en zusjes ook ook zichzelf natuurlijk dus er was een soort van communicatie naar elkaar en ”hoe hard kan ik zelf geluid maken en dat te testen”. 

Ook het leren lopen werd de afgelopen week goed getraind, met vallen en opstaan gingen de pups toch al aardig goed de werpkist rond. Ook elkaar aftasten en op hun eigen manier met elkaar leren spelen was ook weer enorm schattig om te zien. 

Met Ziva gaat het ook erg goed, deze week haar eten opgeschroefd naar 4x per dag 900gram Energique vlees per keer, ze moet toch 10 mondjes voeren ;). De pups werden ook steeds fanatieker en de groepsverdeling met voeden werd ook steeds minder en gingen ze met z’n allen in de ”aanval” voor een slokje. 
En dan is het best dringen, zeker omdat ze ook steeds groter worden. 

Ziva gaat zo nu en dan ook de werpkist even uit en gaat ernaast liggen slapen, even een ”me-time” en lekker een powernapje doen. 

De eerste bezoekjes en kennismakingen hebben we ook gehad met de aanstaande puppy-baasjes. Ziva pakte dat al erg goed op en de aanstaande puppy-baasjes werden ook vriendelijk begroet door haar. Knappe mams!

Op de dag van 3 weken oud hebben de pups hun eerste ”vlees/puppymelk-papje” gekregen, het was even wennen voor ze uit een schaal likken maar het smaakte ze best goed en likten het op hun manier toch mooi op. Ze gaan vanaf nu meerdere bijvoedingen krijgen om Ziva toch wat meer te gaan ontlasten en zodat iedereen toch voldoende voeding gaat binnen krijgen om goed te kunnen groeien.

De pups worden niet meer elke dag gewogen, de ”cruciale weken” zijn voorbij en vanaf nu worden ze elke week gewogen, dit zijn de gewichten op 3 weken leeftijd: 

Reu Turquoise: 1430 gram
Reu Zwart: 1510 gram
Reu Donker Grijs: 1570 gram
Reu Licht Grijs: 1590 gram
Reu Donker Rood: 1840 gram
Teef Roze: 1280 gram
Teef Donker Paars: 1650 gram
Teef Fuchsia: 1470 gram
Teef Groen: 1550 gram
Teef Oranje: 1150 gram