Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 2

Week 2

Mama Gin zorgt super goed voor haar kroost. Ze poetst ze flink en geeft volop melk, pupjes komen niks te kort. Gin eet ook echt als een bootwerker, ik merkte dat ze mer behoefte aan eten had dus kreeg ze 600 gram vers compleet vlees per dag met een scheut geitenyoghurt en alsof het niks was, Gin had het binnen een paar tellen op!

De pupjes kregen ook hun eerste pedicure, de nageltjes werden wat lang en scherp, is voor de pups niet zo’n grote belemmering maar voor Gin is dat niet zo fijn als ze met hun pootjes melk op trappelen. Ook al zijn honden bikkelhard, het lijkt mij niet zo fijn op de blote huid. 

De geboorte aangifte en de stamboomnamen zijn doorgegeven aan de Raad van Beheer. Met 5 weken leeftijd komt de chipper langs om de pups te voorzien van een chip en hun DNA wordt afgenomen voor ouderschapscontrole. Dan wordt de naam en de chip ook aan de pup gekoppeld. De volgende namen zijn doorgegeven:

De reu:
Flashing Jewel Casanova Gin

De teefjes:
Flashing Jewel Chocolate White Gin
Flashing Jewel Charming Gin
Flashing Jewel Cocktail From Gin

Rond de 10de dag gingen de oogjes ook heel langzaam open, teefje Lila was als eerste en de rest volgde daarna. Het feest kan bijna beginnen, het duurt dan nog een week voordat het gehoor en zicht echt goed ontwikkeld is, maar het begin is er!

Precies op de 14de dag hebben de pups hun eerste ontworming gehad met Drontal pup en Gin Milbemax ontworming tabletten. Gin kon ik mooi foppen door er een pilletje in haar vlees te verstoppen, maar dat ging met de pups niet op natuurlijk. Ze kregen het roze goedje zo in het bekje gespoten en dat vonden ze niet zo’n succes 😉

De gewichten van deze week:
Reu Rood: 600 gram
Teef Paars: 680 gram
Teef Lila: 630 gram
Teef Licht Blauw: 622 gram