Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 2 en 3

Week 2 en 3

Even de week 2 en 3 updates samen in een berichtje, we hadden het druk tijdens hemelvaartsweekend en is de eerdere update bij ingeschoten. 

Het gaat super goed met Raquel en haar mannen! Raquel eet dagelijks haar 600 gram vlees van Energique goed op en een portie geitenyoghurt voor de extra eiwitten en calcium vindt ze ook totaal geen straf ;-). Dat is ook wel te zien aan haar 4 dikzakjes, het worden echt zwarte beertjes!

Rond dag 9 zijn de oogjes van de eerste op een kiertje open gegaan en al snel  volgde de rest ook. Vindt het altijd een mooier gezicht als de oogjes goed zichtbaar zijn, dan lijken het veel meer op hondjes. 

De geboorte aangifte heeft ook plaatsgevonden de afgelopen week. Binnen 10 dagen na de geboorte moeten wij de namen en info doorgeven aan de Raad van Beheer. Met 5/6 weken leeftijd komt de chipper en dan krijgen de pups pas de naam met chip nummer.
De volgende namen zijn doorgegeven:
Flashing Jewel Attractive Alexander
Flashing Jewel Adventurous Arthur
Flashing Jewel Awesome Armin
Flashing Jewel Amusing Anthony

 

Ook hebben ze hun eerste pedicure gehad op dag 11, de nageltjes werden lang en scherp en ze moeten elkaar of Raquel niet beschadigen, lijken wel kattennageltjes zo scherp. En dan hebben ze gelijk ook hun eerste oefening gehad.

Op dag 14 hebben ze hun eerste ontworming gehad met Drontal pup ontworming, roze en vloeibaar, vonden ze niet echt een succes haha. Raquel had gewoon een pilletje in haar vlees dus die had het niet eens door. Toch wel belangrijk, we wonen buitenaf en Raquel vangt nog wel eens een muisje en je weet nooit wat ze dan binnen krijgen.

En verder was het gewoon heerlijk ongestoord drinken, plassen, poepen, slapen, wakker worden en…. weer drinken. Zo af en toe even van plaats veranderen dus er werd hier en daar wat gekropen maar daar bleef het ook bij. Wat een luizen leventje! 

De gewichten van de dikkerdjes met 3 weken leeftijd:
Rood: 584 gram
Geel: 512 gram
Paars: 656 gram
Oranje: 644 gram