Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 2

Week 2

Ook deze week vloog weer voorbij. Adele was zo druk met haar pupjes poetsen dat ze zichzelf regelmatig vergat. Afgelopen week waste ik haar achterkant dagelijks, heb haar deze week haar achterkant aan de binnenkant korter gemaakt zodat het minder erin blijft hangen. Het is iets minder mooi maar wel zo prettiger en na het nest verliezen ze toch al hun haar, het groeit wel weer aan.

Adele eet nog steeds lekker haar Energique vlees op, zo’n 2.5 kg per dag gaat er wel in naast de bakjes geiten yoghurt en geiten melk. Dat is ook goed aan de pups te zien, ze komen goed aan en ze zijn tevreden. Er is ook een pup die helemaal er goed van neemt, hij heeft nu zelfs wat puppyvet, ach dat loopt hij er straks wel vanaf ;-).

Deze week hebben de pups ook hun eerste pedicure gehad, even met de mensen nagelknipper na het voeden van de pups de nagels geknipt. Even het scherpe randje eraf, wel zo fijn voor Adele en blijven ze ook niet zo haken aan onze kleding.

De oogjes gingen op dag 10 ook langzaamaan open, de oogleden werden zichtbaar en een klein kiertje, nog eventjes en dan zijn ze volledig open en kunnen ze echt wat zien!

Ook is de geboorte aangifte voor het 8-tal gedaan bij de Raad van Beheer, de stamboomnamen zijn ook doorgegeven en ik heb geen tegenbericht gehad dus ik neem aan dat de namen dan goedgekeurd zijn. Rond de 5/6 weken komt de chipper van de Raad van Beheer langs om de pups te chippen en de DNA af te nemen voor de afstammingscontrole (of Adele en Timo wel echt de ouders zijn).
De volgende namen zijn doorgegeven:

Voor de jongens:
Flashing Jewel Zone Of Action
Flashing Jewel Ziggy Stardust
Flashing Jewel Zoom In
Flashing Jewel Zero Sugar
Flashing Jewel Zip-a-dee-doo-dah
Voor de dames:
Flashing Jewel Zone Of Love
Flashing Jewel Zaida The Lady
Flashing Jewel Zumba Queen
 
Omdat de pupjes zo tevreden zijn en op het oog groeien weeg ik ze vanaf nu elke week ipv elke dag, de gewichten van eind deze week:
 
Reu Wit met Zwart stip: 1440 gram
Reu Grijs: 1380 gram
Reu Zwart: 1240 gram
Reu Turquoise: 1570 gram
Reu Groen: 1370 gram
Teef Roze: 1470 gram
Teef Wit met Rode streep: 1250 gram
Teef Paars: 1300 gram