Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
W nest

W nest

Langstokhaar puppy's geboren op 23 januari 2023
5 reutjes en 5 teefjes

graf stand
Graf Gabor von King's Silbertal ''Graf''
FJ Killer Queen
Flashing Jewel Killer Queen ''Emily''

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/DM
Rug: vrij
Dwerggroei: N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: CH. Chuck vom Reinholdsberg IGP3, WM
Moeder: White Falcon’s Majesty Maya 

Duits Kampioen VDH
Duits Kampioen RWS
Hongaars Kampioen
Roemeens Kampioen
CIB/Int. Kampioen
Arad Winner’22
Keskemet Winner’21
Jugendsiger’17


VZH/BH
IPO-VO
IPO 1
IPO 2
IGP 3
FH 1 (Österreich)
FH 1 (Deutschland)
IFH 1, IFH 2. Universalsieger RWS’18’19’22.
WSÖ Bundesmeister FH ’18
GWS Clubmeister Fährte IGP 3 ’19

Goed gekeurd door de RWS (Duitsland)

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
Dwerggroei: N/N
EMBARK alle 218 afwijkingen vrij.
Rug: vrij
Langstokhaar
DNA geregistreerd

Vader: Argento Moravia Traj
Moeder: CH. Flashing Jewel Crsytal Clear, IGP1 B/C

Nederlands Jeugdkampioen’19
NL Jeugd Winster’19
ZWHVN ClubWinner’20
NL Winner’22
BE Winner’22
Nederlands Kampioen
Luxemburg Kampioen

VZH/BH 59/60 punten

Goed gekeurd door de VZWH

Pedigree/Stamboom

-UPDATE- Voorlopig zijn alle pups gereserveerd.

-UPDATE- Een droom komt uit, Emily is drachtig van Graf Gabor!
Voor de serieuze, ervaren baas/stel/gezin die een will-to-please Witte Herder zoekt en veel wil trainen kunnen wij nog enkele reserveringen aannemen.

Voor Emily haar eerste nest hadden wij voor haar de oude, Duitse reu Chuck mogen gebruiken. Wij waren helemaal weg van Chuck zijn uiterlijk, werkvermogen en zijn zeer stabiele en aanhankelijke karakter! Helaas was zij toen leeg gebleven en bij de volgende loopsheid was Chuck helaas niet meer beschikbaar voor dekkingen. Wij hadden toen voor haar eerst onze eigen reu Timo ingezet om te zien of zij wel drachtig kon worden en toen zette ze een prachtige nest op de wereld en was ze een top mama. Een van haar nakomelingen woont in België en groeit uit tot een prachtige, stabiele reu die het tot nu toe ontzettend leuk op de shows doet!

Omdat Chuck echt hoog op ons lijstje stond en niet meer beschikbaar was, zochten wij voor Emily haar tweede nestje een zoon of kleinzoon van hem. Op een paar Duitse shows hebben wij een zoon van hem ontmoet, Graf Gabor von King’s Silbertal. En hele mooie langstokhaar reu die ontzettend stabiel en vol zelfvertrouwen in de ring stond. Eenmaal bij een ontmoeting van hem bleek hij ook een echte knuffeldier te zijn die graag aandacht wilde hebben van ons. Met Graf wordt ook ontzettend veel mee gewerkt en getraind, hij heeft IGP3 mogen behalen en heeft het ook goed gedaan op IGP3 clubwedstrijden. Ook wordt er obedience en speurwedstrijden met hem gedaan wat hij ontzettend goed doet en ook certificaten mee heeft behaald.
Graf is een reu met veel Will To Please en ”werkvermogen”, wat ook weer ervoor zorgt dat hij ook sociaal en stabiel in zijn kop moet zijn anders kan hij niet zulke hoge concentratie krijgen voor zijn baasje tijdens examens en wedstrijden.

Naast Graf zijn Brains heeft hij ook echt de Beauty in zich! Hij is van meerdere landen kampioen en heeft ook veel titels op zijn naam staan.

Uiteraard is naast zijn Beauty, brains en karakter ook nog gezondheid erg belangrijk en hij heeft perfecte gezondheidsuitslagen wat ook weer goed matcht met Emily. 

Emily zelf is ook een Beauty, ze is kampioen van Nederland en Luxemburg en heeft ook een aantal titels op haar naam staan zoals Winner van de grootste shows van Nederland en België 2022. Met Emily heb ik ook veel getraind, zo heeft ze VZH/BH met 59 van de 60 punten behaald. Daarna kreeg ze toen haar eerste nestje en zijn we na haar nestje meer gaan focussen op shows. Voor meer info over Emily kan je het vinden op haar eigen pagina.

Wij verwachten uit deze combinatie pups die geschikt kunnen zijn voor shows en sport en als gezinshond voor de ervaren baas zonder jonge kinderen die graag veel trainingen en uitdagingen in de hond zoeken. 

Inmiddels hebben wij een bevestiging van haar dracht vernomen d.m.v. een echo! En kunnen wij nog enkele reserveringen aannemen.