Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 7

Week 7

Deze week is ook weer voorbij gevlogen en eigenlijk ook de laatste week dat het nestje bij elkaar is. Vanaf week 8 gaan de pups zo langzamerhand naar hun nieuwe baasjes toe.
Ze kregen zaterdag met exact 6 weken leeftijd hun derde ontworming van Milbemax tabletjes. Ook Neene kreeg haar ontworming ook (met Milbemax) omdat ze zo nu en dan nog steeds wel eens melk af geeft aan haar pups en de poepjes ook nog opruimt. 

Zondag hadden wij weer een puppy bezoek middag op het veld van de hondenclub, pupjes weer mee in de auto en die kant op gereden. Ze gedroegen zich keurig in de auto en gelukkig niemand die misselijk werd. Het was weer een geslaagde middag en de pups waren echt helemaal uitgeteld in coma 🙂 . 

Maandag in de avond een afspraak bij de dierenarts voor hun eerste enting en check. Weer de auto in, ze raken zo helemaal auto-proef 😉 Eenmaal bij de dierenarts pups verdeeld in 2 benches op een karretje en rollen maar! Ze waren erg braaf, gaven geen kick tijdens het prikje en zijn allemaal gezond verklaard door de dierenarts.

En verder worden het echte hondjes met meer energie. Ook beginnen ze elkaar meer af te tasten hoe ver ze kunnen gaan bij elkaar en soms draait dat uit op een kleine puppy-discussie. 

Aan het einde van de week werd het al aardig warm weer buiten. Normaal gesproken hadden ze een zand/zwembad-schelp op zijn kop in de tuin om erop te klimmen enz, maar met deze temperaturen had ik een laagje water ingedaan en dan maar kijken of ze het leuk vinden en het snappen om af te koelen door het water… Nou dat had ik mij maar 5 seconden kunnen afvragen want de eerste zat al in het schelpenbadje gevolgd door de rest… En een lol dat ze ermee hadden! Missie geslaagd denk ik dan maar en pups een halve dag onder de pannen met waterplezier (= daarna dood op 😉 )

De gewichten van deze week:

Reu Blauw: 5750 gram
Reu Wit: 4580 gram
Teef Fuchsia: 4630 gram
Teef Paars: 5650 gram
Teef Licht Blauw: 5340 gram
Teef Groen: 5080 gram
Teef Geel: 5820 gram