Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 6

Week 6

Wow deze week hadden de pups echt een stevige ontwikkeling in hun gezichtjes en teefje Groen en Reutje Wit kregen toch een pak haar erop. Reutje Wit heet geen Mini Man meer maar Fluffy Man 😉 Wat aan haardos heeft hij, super schattig 🙂 En hij verschilt qua formaat ook niet meer met de rest.

De vorige keer schreef ik dat de pups aan de haal gingen met hun ‘WC”, ze maakten er echt een potje van op de pads uit de bak te halen en te verscheuren. Dus vanaf deze week de papieren katten korrels erin. Dat vonden ze natuurlijk erg raar met zo’n korrelige ondergrond en plasten buiten de bak. Bij zulke veranderingen zorg ik ervoor dat ik de hele dag zowat naast de ren zit zodat ik bij elke keer dat de pup moet plassen snel oppakken en op hun bak zetten. Zodra er één keer geplast is op de bak blijft de urine geur daar hangen en volgt de rest wel. Uiteraard ook bij erop plassen ook belonen. Het kost dus even een dagje extra werk maar…. Daarna er wel dikke profijt van want ze deden 99 van de 100 keer de behoeftes op de bak! Slimme pupsels! 

Verder gaat het goed met Neene en haar kinders. Op zondag hadden wij een puppy bezoek middag op de hondenclub waar wij 3x in de week trainen. Zo konden wij lekker buiten (op voor de pups een vreemd terrein) de aanstaande pupbaasjes ontvangen en een gepaste afstand houden. Voor de pups ook super goed want het was de eerste keer in de auto (wat ze ontzettend goed deden) en socialiseren op vreemd terrein. Al met al een super geslaagde middag.

De dag erop (maandag) kwam de chipper van de Raad van Beheer langs om de pups te chippen en hun DNA af te nemen voor de afstammelingscontrole (kijken of Neene en Xyno wel echt de ouders zijn). Tijdens het chippen gaven ze geen kick en een swabje door de bek heen was ook geen probleem, bikkels 🙂
Nu zijn de eerder opgegeven stamboomnamen gekoppeld aan de pups:

Reu Blauw: Flashing Jewel Plug And Play
Reu Wit: Flashing Jewel Power To Survive
Teef Fuchsia: Flashing Jewel Play The Game
Teef Paars: Flashing Jewel Perfect Illusion
Teef Geel: Flashing Jewel Pump Up The Beat
Teef Groen: Flashing Jewel Perfect Performer
Teef Licht Blauw: Flashing Jewel Prom Queen

Verder zijn de pups ook paar keer per dag naar buiten geweest, maar helaas kwamen al snel de wespen erop af. Ze krijgen natuurlijk vlees en wespen komen op vleesgeur af en dan ook nog tegen de maand augustus aan dus ineens komen die k** beesten tevoorschijn. Ze bleven ook onder toezicht buiten en als er toch teveel kwamen dan maar snel weer naar binnen voordat een pup of Neene geprikt wordt met alle gevolgen van dien…

De gewichten van deze week:

Reu Blauw: 4600 gram
Reu Wit: 3850 gram
Teef Fuchsia: 3540 gram
Teef Paars: 4890 gram
Teef Licht Blauw: 4360 gram
Teef Groen: 4070 gram
Teef Geel: 4370 gram