Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 5

Week 5

Deze week waren niet echt heel veel bijzonderheden eigenlijk. De puppy’s kregen 4 keer per dag Energique puppy vlees aangeboden wat met smaak erin ging en daarna als Neene de laatste restjes uit de schaal haalde hadden de pups automatisch hun dessert 😉 

De langstokjes werden nu echt wel veel pluiziger en alle pups begonnen langzaamaan hun eigen gezichtje te krijgen. Van de karakters kon ik er nog weinig verschil van zien, ze waren nog volop op ontdekkingsreis. 

Neene begon wel wat meer Me-Time te nemen, zo ging alleen de ren in voor de noodzakelijke dingen zoals poepjes/plasjes opruimen en als zij erg vol in de melklijsten zat liet ze zich even ‘leeg drinken”, de druk van de ketel af halen.

Verder nam Lola de opvoeding eigenlijk op haar op, ze was altijd wel geïnteresseerd in puppy’s van een ander en had ook haar taken, maar bij dit nest was het wel erg serieus, zelfs zo erg dat ze zelf ook de pups wilde schoonmaken en ook hun poepjes op wilde eten  (wat ik haar verbood trouwens, vond dat net iets té ver gaan).

Ik had in een hoekje trouwens hun ”wc” met puppy pads gemaakt, dat ging aan het begin van de week nog wel goed, maar aan het einde van de week gingen ze er toch al meer mee aan de haal dus halverwege de week de pads in de antilekbak van een wasmachine gedaan. Dat ging nog even goed maar ze hadden ook al snel door dat je dat ook eruit kan halen. Dus waarschijnlijk zeer binnenkort toch maar overgaan op de katten korrels van papier.

De gewichtjes van deze week waren weer als volgt:

Reu Blauw: 3890 gram
Reu Wit: 3150 gram
Teef Fuchsia: 3050 gram
Teef Paars: 3980 gram
Teef Licht Blauw: 3540 gram
Teef Groen: 3360 gram
Teef Geel: 3720 gram