Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 3

Week 3

De afgelopen week waren er niet zoveel bijzonderheden. De pups zaten nog steeds in de werpkist, maar moet wel zeggen, aan het einde van de week begonnen ze toch stukken mobieler te worden en ze hadden ook wel door dat Neene over een lagere gedeelte de werpkist uit ging. Het was voor hun wel ietsje aan de hoge kant nog, maar ze waren nog niet helemaal gek 😉 Haha.

Verder zorgde Neene erg goed voor ze en we hebben vaak vanaf een gemiddeld groot nest dat ik de pups iets voor 3 weken alvast ging bijvoeren met een vleespapje. Maar Neene en haar pups waren zo tevreden en de pups groeiden super dat het dus eigenlijk niet hoefde. Vanaf de leeftijd van 3 weken gaan wij het vleespapje wel aanbieden.

Aan het einde van de week, eigenlijk met stipt 3 weken leeftijd, is de tussenschot eruit gehaald zodat de pups meer ruimte kregen om goed te kunnen lopen en de boel te ontdekken. Een aantal piep speeltjes erin, ontzettend hilarisch als ze eroverheen lopen en het geluid maakt! Dan zie je de pup echt zo verrast kijken.

Neene zelf eet als een bootwerker, 2,5 kg vlees gaat er per dag met gemak in, evenals de geiten yoghurt, gekookte eitjes en dan ook nog brokken. 😀

Ik heb van de Raad van Beheer geen bericht gehad over de namen, dusssss ik ga ervan uit dat de namen goed gekeurd zijn 😉 Met 5-6 weken komt de chipper en dan worden de namen definitief gekoppeld aan de pups, voor de reuen weten we de namen al, de Mini Man (die al eigenlijk geen mini meer is) is een echte surviver 😉

De gewichten van deze week zijn:
Reu Blauw: 1910 gram
Reu Wit: 1470 gram
Teef Fuchsia: 1570 gram
Teef Paars: 1910 gram
Teef Licht Blauw: 1750 gram
Teef Groen: 1750 gram
Teef Geel: 1860 gram