Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Week 4

Week 4

Het worden al ”echte” hondjes. Ze worden met de dag beter in hun motoriek, ze kunnen nu echt goed dingen horen en zien, ze beginnen elkaar af te tasten en ook de andere honden en zo nu en dan gaat het best goed om op het matje te plassen in de ren (maar dat zeg ik toch wel heel voorzichtig 😉 ).

Fame eet nog steeds als een bootwerker en vorige week was ik al begonnen om de pups iets bij te voeren. Sommige hadden toen er geen behoefte aan en sommige wel.
Nou daar was deze week weinig van te merken dat de pups er geen behoefte aan hadden. Eerst maakte ik 2 schijven vlees (200 gram) met een half koffiekopje puppy melk en gaf het op een ontbijt bordje aan ze. Het eten ging ze al best goed af en omdat ze ook iets groter werden konden ze beter vanuit de puppy schaal eten. Ze kregen 4 keer per dag een maaltijd en dat ging van 200 gram vlees naar 300 gram en uiteindelijk opgeschroeft naar 500 gram per keer met een hele koffiekopje puppy melk, met de gedachte ”als er iets over blijft dan eet Fame het maar op”. Maar de pups aten 9 van de 10 keer de schaal helemaal leeg, keer op keer. Stelletje vreetzakjes, dat is ook goed te zien aan de gewichten nu.

Zo nu en dan wil Fame ook even Me-time en dan staan de andere honden te popelen om de ren in te mogen. Op het filmpje onderin zie je Emily in de ren komen, zij heeft zelf nog geen nestje gehad maar de moedergevoelens spelen al aardig op. Zo mooi als de hele roedel van jong (7 maanden) tot oud (10,5 jaar) mee willen moederen. 

De vachtjes beginnen al aardig te ontwikkelen (zeker aan het einde van week 4), maar bij een aantal pups is het nog een vraagteken wat ze gaan worden (al heb ik wel zo mijn vermoedens maar zal die nog niet vrijuit zeggen voordat er straks iets vast gepind wordt), zo is reu rood overduidelijk stokhaar en reu zilver bijv. overduidelijk langstok. We hebben gewoon nog eventjes geduld 😉 . 

De gewichten van deze week:

Reu Blauw: 2630 gram
Reu Groen: 1990 gram
Reu Rood: 2840 gram
Reu Zilver: 3040 gram
Reu Donker Grijs: 2930 gram
Reu Geel: 2860 gram
Reu Licht Blauw: 3090 gram
Teef Paars: 2660 gram
Teef Fuchsia: 2620 gram
Teef Lila: 2290 gram