Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
O-nest

O-nest

Langstok en- stokhaar puppy's geboren
op 16 april 2020

Newton du Diamant des Neiges
”Newton”

Flashing Jewel Extra Ordinary
”Fame” 

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: l’Esprit des Loups Della Bianca Neve 
Moeder: Joli Reve Harmonieux du Diamant des Neiges

Vice Frans Kampioen’19 

Goed gekeurd door de AFBB (Frankrijk)

HD A
ED 0
MDR1 +/+
DM N/N
MH N/N
Rug vrij
DNA geregistreerd
Stokhaar (langstokhaar dragend)

Vader: Xeno vom Sutumer Grund
Moeder: Lenmana vom Terlüner Schloss

Luxemburg Jeugd Kampioen
Nederlands Jeugdkampioen
Vice Junior World Winner’16
BeNeLux Jeugd Winster’16
Jeugd Winster’16
Int. show Goes’17 BOG3
Int. show ”de Utrecht””18 BOG3
RZWH Club Winner’18
ZWHVN Club Winner’19
Nederlands Kampioen
Duits Kampioen

Goed gekeurd door de RZWH

Stamboom/Pedigree

-UPDATE- Fame heeft in de nacht van 16 april 2020 het leven geschonken van 10 prachtige pups, 7 reutjes en 3 teefjes. 

-UPDATE- Fame is op 17 en 18 februari 2020 succesvol gedekt. In de week van 16 maart gaan wij een echo laten maken om te zien of ze drachtig is, de spannende 4 weken zijn aangebroken.

-UPDATE- Fame is loops geworden! Op 14 februari 2020 gaan wij voor het eerst progesteron testen, zodra wij ”groen licht” krijgen van de dierenarts vertrek ik met Fame naar Frankrijk.

Dit wordt voor Fame haar derde en tevens laatste nestje, ze is al moeder van het I en M nest. Omdat dit haar laatste nestje wordt, willen we iets speciaals en omdat Fame hele leuke pups uit haar twee vorige nestjes heeft gegeven willen wij dolgraag een teefje aanhouden voor de verdere fokkerij. Voor deze combinatie zoeken wij ook een permanent gastgezin voor een teefje. Wij kunnen helaas zelf niet alles in huis houden, de honden verdienen ook hun 100% aandacht/training/liefde van hun baasje. Mocht je interesse hebben voor het gastgezinschap, schroom niet om mij te contacten. 

Fame heeft uiteraard perfecte gezondheidsuitslagen, goede heupen, ellebogen en rug en daarnaast is zij MDR1, DM en MH vrij! Op shows doet zij het uitstekend, ze heeft samen met haar broer Xyno diverse plaatsingen behaald in de koppelklas en diverse eerste plaatsen met een kwalificatie uitmuntend, beste van het geslacht, beste van het ras in binnen en buitenland en in de rasgroep plaatsingen behaald en daardoor geselecteerd voor de hond van het jaar shows. De shows zijn voor ons pure hobby maar het is natuurlijk wel erg leuk als ze het ook goed doet op shows 🙂 

De vader van dit nestje wordt de prachtige, langstok, Franse Newton! Hij heeft een hele mooie expressie, een witte langstokharige vacht, mooie diepe pigmenten, relaxte karakter op de show en hij is 63 cm dus een leuke middenmaat reu. Naast zijn gave looks heeft hij ook de perfecte gezondheidsuitslagen. Al met al denken wij dat Newton en Fame een leuke combinatie is. Aangezien Fame ook het langstokhaar gen draagt zullen de pups zowel kortstok als langstokhaar worden. Wij verwachten dat de pups geschikt zullen zijn voor show en gezinshond. Er kunnen reserveringen worden aangenomen. 

Newton, de aanstaande vader van onze O-nest.