Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Verschillende showuitslagen

Verschillende showuitslagen

De afgelopen tijd hebben wij weer een aantal shows gelopen met onze hondjes met waanzinnige resultaten!

Onze jongste aanwinst Alva (More Flashing Jewel de la Tour de Babel) werd op zijn eerste show in Rijssen beste baby van de hele show. En op de show in Groningen werd hij beste baby van het ras met een erg gave keurrapport! Voor foto’s klik hier.

Fennah (Flashing Jewel Fill Your Heart) werd op de show in Eindhoven eerste geplaatst met een uitmuntend in de jeugdklas en kreeg daarbij haar tweede punt voor de jeugdkampioenschap. Een maandje later hebben wij haar weer op de volgende show uitgebracht in Groningen en daar werd ze weer eerste geplaatst met een uitmuntend in de jeugdklas en kreeg hierbij haar derde en laatste punt voor de jeugdkampioenschap en mag zich nu officieel Nederlands Jeugdkampioen noemen!! Daarnaast werd ze ook reserve beste teef. Klik hier voor de foto’s.

Op eerste Paasdag (16-4-2017) zijn wij met Fame (Flashing Jewel Extra Ordinary) en Xyno (Flashing Jewel Explosive Design) naar Goes gereden. Wij waren er vroeg aanwezig omdat ze om 09.30 uur aan de beurt waren. Xyno werd 1 Uitmuntend in zijn klas en beste reu, Fame werd ook 1 Uitmuntend in haar klas, werd beste teef, moest vervolgens tegen haar broer lopen voor beste van het ras en dat werd ze ook!! Aan het einde van de dag deed ik mee aan de koppelklas met Fame en Xyno en werden ze derde geplaatst!
Daarna moest ik direct naar de verzamelring voor rasgroep 1 Herders en Veedrijvers omdat Fame beste van het ras geworden was. Hier komen alle beste van het ras honden uit rasgroep 1. Tot mijn grootste verbazing en vol blijdschap zaten Fame en ik in de selectie en werden wij derde geplaatst, een super prestatie!!! Nu is zij ook geselecteerd voor de hond van het jaar show 2017 wat in januari 2018 gehouden word!!! Klik hier voor de foto’s van Fame. Klik hier voor de foto’s van Xyno.

Reacties zijn gesloten.