Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
V nest

V nest

Langstokhaar puppy’s geboren op 1 november 2022
5 reutjes en 2 teefjes
Alle pups hebben een forever home gevonden

IMG_8491
Zippo vom Altvilstal
neene
Neene de la Tour de Babel

HD A
ED 1/0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
Dwerggroei N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Makya of White Condor
Moeder: Kosima la Blankpapillio

Alpentrophy 2017 WSÖ Jugendclubsieger V1 

Goed gekeurd door de BVWS (Duitsland)

HD A
ED 0
Rug vrij
MDR1 +/+
DM N/N
Dwerggroei N/N
DNA geregistreerd
Langstokhaar

Vader: Horus de la Tour de Babel
Moeder: Joy de la Tour de Babel

Uitmuntend

Goed gekeurd door de RZWH

Pedigree/stamboom

-UPDATE-  Neene heeft 2 succesvolle dates gehad met Zippo! Het was liefde op het eerste gezicht en ondanks de lange reis was Neene volkomen op haar gemak. 
Op 28 september hebben wij de echo om te zien of ze daadwerkelijk drachtig is.

Neene heeft 2 nestjes gehad (P en R nest) en daar hebben wij van het P nest June gehouden en het R nest Adele. Beiden zijn teefjes en June is al fokgeschikt bevonden, evenals haar zus Saga die in Finland woont. Adele is nu 1 jaar geweest en nog te jong voor de fokgeschiktheidskeuring. Beide dames zijn van onze eigen gefokte reuen en we willen voor Neene haar derde en tevens laatste nestje een andere bloedlijn nemen zodat het voor ons weer een toegevoegde waarde is voor onze kennel en we hopen als de natuur het toe laat om een mooie reu van deze combinatie te kunnen aanhouden. We hebben een mooie reu gevonden! Zippo woont in Duitsland tegen de Oostenrijkse grens aan dus we moeten er even een stukje voor rijden. 

Neene (spreekt uit als Nien) is geïmporteerd uit Frankrijk en is geen groot teefje. Ze heeft een mooie dikke vacht en super zwart pigment, zelfs haar oogjes zijn erg donker! Ze heeft rechte beenstanden en in draf zeer makkelijke en ruime gangen. Neene woont in een gastgezin samen met een andere Witte Herder maatje en zij vindt het leuk om naast de fiets te draven, lekker in het bos te rennen en leuke dingen te ondernemen. Neene heeft net zoals elke andere Herder leiding nodig maar het is geen dominante teef. Ze weet precies wat ze wil en in het dagelijkse leven is ze een vrolijke hond die altijd blijft kwispelen.  

Zippo is een normale maat voor een reu, niet te groot niet te klein maar met zijn 64 cm een goede maat. Hij heeft een mooie witte, langstokhaar vacht en ook net zoals Neene super zwart pigment en ook mooie rechte benen. Neene is niet zo’n ”werker” (eerder een ”flierefluiter 😉 ) maar Zippo wel! Hij is zeer temperamentvol en wil ook graag ”werken” voor zijn baasje, een mooie balans tussen deze 2 vinden wij. 

Wij verwachten uit deze combinatie dat de pups geschikt zullen zijn als familie en – fok/showhond. 

Er kunnen nog enkele reserveringen worden aangenomen voor deze combinatie.