Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Super resultaten in Eindhoven!

Super resultaten in Eindhoven!

Op 21 januari 2016 gingen Mark en ik naar de Internationale hondenshow in Eindhoven. Wij hadden Jewel, Fame en Xyno mee. Voor Xyno was dit zijn eerste keer met showen. Ik had zijn gastouder Sabrine al wat instructies gegeven hoe ze hem netjes moest leren stil staan, dat scheelt al een hele hoop op de show ;-). Nogmaals mijn complimenten Sabrine hoe strak je hem al getraind had!

Als eerste moest Xyno de ring in, hij stond in de Jongste puppy klasse (4-6 maanden). Hij deed het keurig en het leek alsof hij (net zoals Fame) al maanden op de shows liep. Zo vrolijk en zeker. De keurmeester vond hem geweldig en hij werd 1e in zijn klasse. Daarna even wachten tot alle reuen geweest zijn en daarna moest Fame als eerste teef starten. Ook zij werd beloond met een 1 plaats veel belovend. Na de volgende klasse moest Jewel, wel spannend want Jewel moest nog 1 punt hebben voor de kampioenschap. Jewel deed het ook weer super en werd ook 1e met een uitmuntend in de openklas. Daarna moest zij voor beste teef uitkomen en ook die won zij waardoor ze nu ook Nederlands Kampioen is!
Daarna moest Jewel tegen de beste reu en ook zij won die en werd beste van het ras. Maar we waren nog niet klaar, Xyno moest nog tegen Fame lopen voor beste jonge puppy van het ras. Mark sprong erbij in om met Xyno te lopen. Fame won van haar broertje en mocht later terug komen in de eindkeuring.

De eindkeuringen waren begonnen en de jongste puppy eindkeuring begon als eerste. Samen met een heeeele boel andere prachtige pups liep Fame de erering in. We kwamen bij de selectie…. Daarna nog een keer lopen en uiteindelijk werden wij 3de geplaatst! Zo super gaaf, eerst werd ze op de kerstshow Beste Jongste pup van de dag en nu weer geplaatst, super top hondje!!

Rasgroep 1 eindkeuring was al laatste van de eindkeuringen, maar uiteindelijk mochten Jewel en ik erin. Ook wij zaten bij de selectie…. Allemaal nog een keer lopen en keuren en wij werden 8ste geplaatst! Super resultaat!!!

Onze dag kon niet meer stuk! 🙂

Bekijk hier de showuitslagen en foto’s van Jewel, Fame en Xyno.

Reacties zijn gesloten.