Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Shows in Maastricht

Shows in Maastricht

Even tijd voor shownieuws, 28 en 29 september was er in het hele weekend show in Maastricht. Ik had dit keer alleen onze Emily (Flashing Jewel Killer Queen) ingeschreven in de jeugdklas. En een dochter van Furby, Flashing Jewel Always Furby ”Phoebe” van Petra deed ook mee in de openklas.

Helaas waren de Bichons en de Zwitserse Witte Herders tegelijk aan de beurt en kon ik Petra met Phoebe niet supporten.

Emily heeft het heel goed gedaan, we maakten onze entree in de ring met een ronde en de keurmeester (mevr. L. Mach uit Zwitserland) vond Emily helemaal geweldig. Ontzettend gaaf om te horen dat een Zwitserse keurmeester, land van herkomst van ons ras, Emily een mooie hond vond. Emily kreeg ook een mooie eerste plaats met een uitmuntend, heeft hierbij haar tweede jeugd puntje te pakken en werd daarna beste teef van het ras!

Petra met Phoebe hebben het ook erg goed gedaan, ze werden ook eerste geplaatst met een uitmuntend en werd daarna reserve beste teef en kreeg hierbij het reserve CAC en het reserve CACIB. Gefeliciteerd Petra!!

Dag 2:

De volgende dag, gelukkig hadden we een hotel genomen dus was het maar 15 minuten rijden 😉 Nu waren de Bichons en de Witten niet tegelijk. De Bichons waren net een fractie eerder aan de beurt waardoor ik Phoebe en Emily kon showen.

Phoebe kreeg wederom weer een eerste plaats met een uitmuntend, werd reserve beste teef en kreeg hierbij het reserve CAC en de volle CACIB (jeugd teefje werd beste teef). Hierbij is Phoebe nu officieel Nederlands Kampioen geworden!!! Wauw zo trots, nu zijn er 2 dochters van Furby uit hetzelfde nestje Nederlands jeugd kampioen én Nederlands Kampioen! Gefeliciteerd Petra!

Daarna was Emily in de ring. Emily is zo’n fijn hondje om te showen, heel veel will to please heeft ze. Ze kreeg weer een eerste plaats met een uitmuntend en is hierbij nu officieel Nederlands jeugdkampioen geworden!! Daarna werd ze ook nog reserve beste teef en kreeg het reserve CAC.

Al met al een super en vooral ook een gezellig weekend gehad 😀

Reacties zijn gesloten.