Kamp. Ultimo Taien ''Timo'' - Flashing Jewel Quality Queen ''Ziva'' - Kamp. Flashing Jewel Crystal Clear ''Lola''
Shows in juli met Alva en Jewel

Shows in juli met Alva en Jewel

Afgelopen maand in juli hebben wij verschillende shows gelopen met Jewel en Alva. Wegens de puppy drukte heb ik dat niet allemaal kunnen updaten vandaar dat ik het zo even doe in een bericht.

Even in het kort samengevat: Alva heeft zijn Nederlands Jeugd Kampioen titel in een snelle tempo behaald waar wij en de fokker Christophe Lievois erg trots op zijn! Hij is in Rotterdam 2 dagen achter elkaar beste reu geworden en een dag beste van het ras geworden. Ook werd hij op 1 dag beste jeugdhond van de witte herders, beste jeugdhond van rasgroep 1 en daarna 3de geplaatst van de hele show van alle jeugdhonden! Ook heeft hij in Rotterdam zijn BeNeLux Jeugd Winner titel behaald en daarmee ook gekwalificeerd op de grootste wereldhondenshow in Engeland genaamd CRUFTS!

Jewel heeft ook erg goed gescoord op de shows! In Echt werd zijn beste van het ras en 4de geplaatst in de grote groep van rasgroep 1! In Duitsland heeft zij haar nodige punten behaald voor het Duits kampioenschap en ik moet er even achteraan gaan of zij nu Duits Kampioen is, zou heel gaaf zijn! In Rotterdam werd zij 2 dagen beste teef en een keer beste van het ras en heeft ook de titel BeNeLux Winster behaald en ook gekwalificeerd door CRUTFS!

Klik hier voor de showuitslagen van Jewel  en hier de showuitslagen van Alva

Reacties zijn gesloten.